(foto, video) La Tombola Pascală de la Shopping MallDova a plouat cu premii!

pp20155
Foto: A plouat cu premii la Shopping MallDova

Ca în fiecare an, cele mai frumoase sărbători de Paște le-am petrecut la Shopping MallDova. Iepurașul de Paște a fost foarte generos, oferind multe surprize, cadouri, ouă încondeiate sau de ciocolată, dar și activități distractive pentru mari și mici.

Dar tot ce e mai bun a păstrat pentru desert – Marea Tombolă Pascală din 23 aprilie, unde au fost puse în joc premii de valoare: un automobil, 10 biciclete Giant, 8 valize de călătorie Samsonite și multe alte surprize. La tombolă au participat toți amatorii de shopping care au făcut cumpărături de la brandurile preferate în sumă de minim 300 de lei, în luna aprilie.

 

 

Cea mai norocoasă, dar și mai surprinsă a fost câștigătoarea automobilului Hyundai Elantra, Anna Colța. Ea se considera destul de ghinionistă și a intrat în concurs la insistențele copiilor săi, iar când a fost anunțată că va primi mașina, nu-i venea să creadă. Iată lista completă a fericiților câștigători:

Valize:

# Elena Lungu
# Sergiu Baltag
# Elena Balan
# Alina Dusciac
# Diana Curti
# Svetlana Belinscaia
# Irina Cemirtan
# Veaceslav Ciheruc

Biciclete:

# Maria Bumbu
# Elena Spinu
# Marius Rozovanu
# Alisa Gusan
# Carolina Malevanciuc
# Denis Ungureanu
# Rotaru Andrei
# Valentina Catana
# Igor Isaev
# Vitalie Gutu

În cadrul tombolei au fost oferite cele mai râvnite premii, dar și multe alte cadouri din partea partenerilor Shopping MallDova: vouchere pentru cumpărături de la Fourchette, bilete la concertul Armin van Buuren de la Orange, mingi de fotbal, chipiuri de la Hyundai Moldova, băuturi energizante de la Red Bull etc. Evenimentul a culminat cu un show grandios, susținut de Valentin Uzun și orchestra Tharmis.

Vă așteptăm cu drag la Shopping MallDova, unde fiecare zi e sărbătoare!

pp20151

pp20152

pp20153

pp20154

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente