ICT Summit 2015: Lista completă a speakerilor de la sesiunea pentru antreprenori

ictcollage
Foto: ICT pentru Antreprenori la Moldova ICT Summit 2015

Moldova ICT Summit 2015, evenimentul anului în domeniul TIC, se va desfăşura în perioada 29 – 30 aprilie în incinta Palatului Republicii şi Hotelului Codru. Echipa #diez vă prezintă azi cine va veni la sesiunea de ICT4Entreprenuers pentru a vă putea face tema pentru acasă și a veni cu întrebările pregătite la summit.

ICT4Entrepreneurs: Sesiunea este dedicată actualilor şi potențialilor startuperi şi manageri digital media. Antreprenori de succes, experţi şi investitori din SUA, Germania, Franţa, Bulgaria, Estonia şi Letonia îşi vor împărtăşi experienţa.

Participanţii vor afla ce resurse şi instrumente pot fi utilizate pentru creşterea şi promovarea afacerii, care sunt tacticile de atragere a investiţiilor, cum să dezvolți un produs cu zeci de milioane de utilizatori. Vor fi abordate modele efective şi concepte inovative, precum growth hacking, link building, email conversion, design thinking.

Bilete pentru participarea la Moldova ICT Summit 2015 la ICT4Entrepreneurs le găsiți aici: Bilete ICT4Entrepreneurs

La această sesiune îi vei putea vedea și vorbi cu:

Zack Onisko

A fondat BranchOut, a format o echipă de creștere și a condus compania la o conversie de 25mm de utilizatori în doar 90 de zile, ulterior a adunat 49 milioane dolari de la investitorii de top din Silicon Valley.

Are o experiență de peste 10 ani în strategii de creștere a unui produs, cu un bun management și design interfață pentru utilizatori. Zack Onisko este un startuper generalist cu o istorie de proiecte de succes, pe care le-a adus de la zero la milioane de dolari.

În prezent, Zack este conducătorul echipei de Growth și Marketing la Autodesk. Mai multe despre Zack puteți afla pe GrowthHacker și CrunchBase.

 

Zack Onisko at Moldova ICT Summit 2015
Zack Onisko at Moldova ICT Summit 2015

Vasil Azarov

Vasil conduce Startup Socials, o comunitate globală de antreprenori cu oficii în 10 orașe, construite să conecteze și să ajute persoanele din ecosistemul startupurilor.

Vasil, de asemenea, organizează Startup Marketing Conference, Startup Sales Conference și webcasts în domeniul marketingului digital la Business 2 Community.

Înainte de a fi antreprenor, Vasil a organizat peste 200 de evenimente atât offline, cât și virtual, în calitate de Manager de Evenimente la Online Marketing Summit. De asemenea, el este membru fondator al Institutului de Marketing Online, unde a început ca manager de evenimente/comunitate și s-a transformat în Manager de Proiect și astfel a reușit să administreze portofoliile unor companii mari precum Microsoft Bing, Discover și Jive.

 

Vasil Azarov at Moldova ICT Summit 2015
Vasil Azarov at Moldova ICT Summit 2015

Max Gurvits

Max Gurvits este unul din cei mai activi membri a scenei regionale de startupuri. Un talent ambițios și entuziast în lumea VC.

Max este un antreprenor și investitor american/european. Fiind absolvent al școlii de drept, Max a fondat o companie de servicii legale online în Amsterdam în 2008. În 2011, a vândut afacerea și s-a mutat în Bulgaria, unde este co-fondatorul unuia dintre cele mai mari programe regionale de accelerator tehnologic (Eleven Startup Accelerator). Activ în Europa și Orientul Mijlociu în calitate de mentor de startupuri și angel investor. Max se focusează în special asupra Europei de Est și Balcani.

În 2014, Max este co-fondatorul CCC Startups, un parteneriat focusat pe investiții și contruirea ecosistemelor în Europa și Orientul Mijlociu, organizând evenimente de Startup AddVenture și lansare unui nou fond de investiții regional în 2015.

Mai multe despre Max pe TechCrunch și Angel.co

 

Max Gurvits at Moldova ICT Summit 2015
Max Gurvits at Moldova ICT Summit 2015

Kristel Viidik

Testio este un startup din Estonia care oferă On-Demand QA Testers și care recent a obținut peste un milion de dolari din seed funding.

Kristel Viidik este CEO și co-fondatorul la Testlio. Ea a lansat Testio în Marea Britanie în cadrul unui hackathon, a fost acceptată la Techstars și recent a obținut un milion de dolari. De asemenea, ea softwear tester și adoră să testeze. Mai multe despre ea pe TechCrunch.

 

Kristel Viidik at Moldova ICT Summit 2015
Kristel Viidik at Moldova ICT Summit 2015

Elina Zheleva

Design thinking ≠ thinking about design. Este despre cum să poți să gândești ca designerii când dezvolți produse și servicii, și să plasezi utilizatorul final în centrul procesului.

Elina Zheleva este un design thinker.  Ea a studiat design thinking la HPI School of Design Thinking în PotsdamShe și s-a concentrat pe cercetare la Stanford. Ea a învățat design thinkingul de la cei mai buni și acum provocarea ei este de a împărtăși cunoștințele sale.

Elina lucrează cu corporațiie, startupurile și organizațiile publice din regiune și îi ajută să implementeze metodologia de design thinking în lucrul acestora. Ea este fondatorul la designthinking.bg. La Moldova ICT Summit ea va vorbi despre cum să știi să cercetezi cine îți sunt utilizatorii și care este modul în care aceasta accelera evoluția afacerii tale. Mai multe despre Elina pe Domain.me.

 

Elina Zheleva at Moldova ICT Summit 2015
Elina Zheleva at Moldova ICT Summit 2015

Stefan Shandera

Stefan a ajutat la dezvoltarea rețelelor de business angels în întreaga Europă.

Profesionist în domeniul antreprenoriatului și dezvoltarea afacerii cu focusare pe economiile în tranziție din Europa de Est și Asia Centrală. Director al IBCM International Business College Mitrovica. Mai multe despre Stefan pe LinkedIn.

 

Stefan Shandera at Moldova ICT Summit 2015
Stefan Shandera at Moldova ICT Summit 2015

Daniel Ray

Antreprenor focusat pe inovațiile în artă și educație.

Daniel Ray este Fondator și CEO al Xylo, o platformă de productivitate socială pentru educația în muzică.

În calitate de antreprenor, Daniel a fondat mai multe companii. De asemenea, el este fondatorul la Artspark, un ONG care creează programe de artă pentru tinerii din regiunile dezavantajate. A fost partener la S2.

Daniel a studiat Music Education în cadrul California State University și Music Composition la The Juilliard School în New York City.

 

Daniel Ray at Moldova ICT Summit 2015
Daniel Ray at Moldova ICT Summit 2015

Krists Avots

Krists este marketing și growth hacking la infogr.am, o aplicație pentru non-designers pentru a crea infografice și informație vizuală.

Lector de antreprenoriat la Stockholm School of Economics din Riga și University of Tartu. Anterior a lucrat ca COO la Fundația Garage48, o organizație non-profit care organizează evenimente hackathon și bootcamps.

 

Krists Avots at Moldova ICT Summit 2015
Krists Avots at Moldova ICT Summit 2015

Mai multe detalii despre întreg summitul vedeți pe: Moldova ICT Summit 2015.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente