(foto) My Photo Book – o nouă viaţă pentru pozele tale

myphotobook.md 05
Foto: myphotobook.md

În timpul sărbătorilor de Paști am mers acasă la părinți și bunici și am ajuns să rascolesc prin fotografiile vechi, rătăcite prin colțuri și sertare.

Cât de norocoși ar fi fost bunicii, dacă ar fi putut să-și păstreze frumos și cu demnitate cele mai de preț amintiri. Generația noastră e mult mai avantajată din acest punct de vedere. Avem șansa să păstrăm fotografiile în format digital, dar și să fim designerii propriilor creații „en papier”, așa cum zic francezii.

 

myphotobook.md
myphotobook.md

În momentul în care descoperi ce e aia o fotocarte, nu ai cum să nu îți dorești să devii designerul sau arhitectul propriilor amintiri, să le așezi după categorii, să adaugi comentarii la fiecare din ele sau să le combini în colaje.

Cel puțin în așa mod îmi imaginez eu că trebuie să-mi păstrez amintirile din călătorii. Și pentru că am ajuns să număr mai bine de cinci țări vizitate într-o perioadă scurtă de timp, simt necesitatea să pun amintirile „pe policioare”, să fac o ordine în fotografii, la fel ca în propria garderobă sau casă.

 

myphotobook.md
myphotobook.md

Datorită editorului foto MyphotoBook.md, pot să-mi creez singură aceste fotocărți, așa cum mi le imaginez eu sau pot cere sfatul unui specialist. Prefer însă să mă joc cu aplicația, pentru că dezvoltă calități creative, ba chiar e o plăcere. Din moment ce-mi place să fixez în imagini tot ce e frumos în jur, optez pentru a crea singură fotocartea pe care mi-o doresc. Ulterior, aceasta este realizată perfect în format print.

Noi tinerii suntem aproape dependenți de a trăi frumos, mereu vrem să împărtășim experiențele noastre cu ceilalți. Apropo, noțiunea de fotocarte chiar înseamnă zeci de pagini de fotografii. Poate fi comparată cu a scrie o carte, o nuvelă sau o istorioară, doar că prin intermediul imaginilor.

 

myphotobook.md
myphotobook.md

Și pentru că travel pentru mine înseamnă blogging, proiecte și colaborări, Myphotobook.md nu este altceva decât un portofoliu frumos, care mă reprezintă și mă ajută să dezvolt conceptul.

Cireșica de pe tort: în perioada 16 – 30 aprilie, cei de la MyPhotoBook.md au demarat o PROMOŢIE foarte atractivă: 1+1=3. Comandaţi oricare 2 Fotocărţi şi o primiţi pe a treia CADOU!
Mai multe detalii găsiţi la ei pe site: myphotobook.md.

 

myphotobook.md
myphotobook.md

Cristina Burlacu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente