(video) Trailer: Renumita nuvelă „Micul Prinț” va apărea pe marile ecrane

m
Foto: PC: captură foto DailyMotion

Recent, pe DailyMotion a fost publicat trailer-ul internațional al animației bazate pe renumita nuvelă „Micul Prinț” scrisă de Antoine de Saint-Exupery.

Potrivit DailyMotion, în centrul acțiunii este o mică fetiță care este pregătită încontinuu de mama sa pentru viața matură, în lumea în care trăiesc. A fost salvată de vecinul lor excentric și foarte bun la inimă, bătrânul Aviator. Acesta își introduce noul său prieten, fetița, într-un univers nou, unde totul devine posibil, în care a pășit și el cândva, fiind invitat de Micul Prinț.

Aici a început călătoria fetei în lumea Micului Prinț, un drum în care ea și-a recăpătat copilăria și a învățat că relațiile dintre oameni sunt foarte importante, și că există lucruri pe care trebuie să le treci prin tine și să le simți cu inima, deoarece nu pot fi văzute cu ochiul liber.

Filmul va fi prezentat în premieră pe data de 29 iunie în Franța. Data apariției acestuia în alte țări nu este cunoscută. Animația va fi proiectată la cea de-a 68-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.

Iată și trailer-ul acestei minunate povești:

 

La realizarea acestei animații pentru sonorizare au participat: Mackenzie Foy, Rachel McAdams, Jeff Bridges, Paul Rudd, Marion Cotillard, James Franco, Benicio del Toro, Ricky Gervais, Paul Giamatti, Bud Cort și Albert Brooks. Animația a fost realizată de Mark Osborne.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente