Madame Tussauds susține stick-urile selfie și comunitatea IT, căutând un nou membru de ceară

zuck-madame-tussauds
Foto: PC: Mashable

Brandul „Selfie on a Stick” planifică să încheie un contract cu renumitul muzeu de figuri de ceară a lui Madame Tussauds, exponatele căruia reprezintă aproape toate celebritățile.

Dacă nu ai știut, scopul muzeului Madame Tussauds este de a oferi trecătorilor și vizitatorilor șansa să cuprindă celebritatea dorită, să o atingă și să facă poze cu figurile din ceară. Potrivit WorldNow, reprezentații muzeului și brandului Selfie On A Stick doresc să facă un contract de lungă durată de vânzare a stick-urilor în magazia de daruri a muzeului. Deși produsele au avut parte atât de critică, cât și de aprecieri, stick-urile au devenit populare în rândurile amatorilor de selfie, mai ales că Madame Tussauds recunoaște importanța capturării momentelor memorabile din viață cu ajutorul acestor dispozitive, angajându-se în mișcarea de promovare a pozelor cu sculpturile iconice care includ figurile Președintelui Obama, Hillary Clinton, Beyonce sau Jimmy Fallon.

Succesul dispozitivelor din cadrul muzeului din New York a încurajat vânzările în alte filiale Madame Tussauds din țară – Selfie on a Stick a primit comenzi din muzeul din Hollywood, precum și pentru noul muzeu care se va deschide în luna mai în Orlando, SUA.

Potrivit Re/code, muzeul Madame Tussauds din San Francisco decide actualmente cine va fi noul membru din comunitatea IT care se va alătura figurilor deja existente ale lui Steve Jobs și Mark Zuckerberg. Reprezentanții muzeului îndeamnă amatorii muzeului să îndeplinească un scurt formular online unde va fi indicată părerea lor despre cine ar trebui să se alăture celor două figuri. În acest formular este indicat faptul că persoana propusă trebuie să fie conectată zonei Bay, adică sau să se fi născut acolo, să fi învățat sau să aibă compania localizată în această zonă. Numele învingătorului va fi făcut public pe data de 26 mai.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente