Află mai multe despre globalizare la o școală de vară pentru studenți în Polonia

18463577
Foto: Cracovia, Polonia PC: jurnalul.ro

Studenții din întreaga lume pot participa la o școală de vară în Polonia, în perioada 15 – 24 iunie 2015. RES/PROJECT Summer School 2015 are ca temă principală: democrația și cum Europa se poate dezvolta în noua eră a globalizării.

Globalizarea este un element indispensabil dezvoltării tuturor domeniilor într-o societate. Participanții școlii de vară vor lua dezbatere părțile pozitive, dar și negative ale acestui fenomen. Din perspective economice, politice și culturale, în cadrul seminarelor organizate vor fi analizate următoarele idei:

# Cum poate fi menținută democrația în Europa?
# Cum ne alăturăm structurilor de putere globale?
# Cum exercităm puterea într-un mediu global?
# Care este rolul Europei în noile relații de putere?

Programul include 50 de ore de seminare, ateliere și prezentări, repartizate în câte 5 – 6 ore pe zi. Va avea loc în orașul Cracovia, Polonia, în perioada 15 – 24 iunie, 2015. Absolvirea cu succes a cursului garantează fiecărui participant un certificat de participare care valorează 5 credite ECTS.

Pot participa studenții de la unul din cele trei cicluri de învățământ: licență (doar după anul II de studii), masterat sau doctorat.

Costuri

Organizatorii acoperă cheltuielile pentru cazare, materiale de lucru și participare la seminare. Participanții vor fi responsabili de achitarea cheltuielilor de călătorie și cheltuielilor de trai în timpul șederii în Cracovia.

Pentru a te înregistra, completează formularul până pe 4 mai, 2015.

Detalii despre program poți afla accesând site-ul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente