Util: 8 aplicații mobile care te vor ajuta în timpul călătoriilor tale

ruxandra
Foto: Ruxandra la Băile lui Adonis din Cipru, PC: Ruxandra Ghimp/Facebook

Călătoriile fac parte din anotimpul independenței, doza ta de umor și libertate, iată de ce echipa #diez, navigând prin spațiile Google, a selectat câteva aplicații mobile, pe alocuri disponibile și în versiunea desktop, care îți vor fi extrem de utile în timpul hoinărelilor tale prin lume.

1. TripIt

TripIt

Această aplicație îți permite să fii tu însuți un agent turistic, organizându-ți propria călătorie, începând cu însemnarea restaurantelor și terminând cu cazarea. Poți să construiești propriul tău itinerar sau, dacă ești un pic mai leneș, poți transmite datele călătoriei tale, precum ar fi confirmarea zborului tău, închirierea unui automobil, bronarea biletelor de tren și a unui loc în hotel pe [email protected] și aplicația va crea itinerarul tău. Găsește versiuni diverse pentru iPhone, Android, Windows Phone și Blackberry.

 

#2. Weather Channel

weather

Această aplicație îți permite să vezi care va fi vremea de afară oriunde te-ai afla. Această aplicație o găsești atât în versiunile iOS și Android, cât și în variantă desktop.

 

#3. Wi-Fi Finder

wifi

Nu-ți mai fă griji că nu vei avea conexiune la Wi-Fi. Aplicația Wi-Fi Finder este cea mai bună opțiune de a căuta Wi-Fi public sau personal online și offline oriunde în lume. Aplicația este disponibilă în versiunile iOS și Android.

 

#4. OANDA Currency Converter

convertor

În timpul călătoriilor tale, mereu vei fi pierdut între nenumăratele valute din diferite țări, iar convertirea în minte poate fi, deseori, incorectă. OANDA este un convertor standard, disponibil pentru iOS, Android și BlackBerry, care îți va înlătura durerile de cap, convertind sumele necesare și chiar calculând suma finală fără cele 2% reținute la extragerea banilor din bancomat sau fără cele 3% de pe cardul de credit.

 

#5. FunEasyLearn

funeasy

Această aplicație, pe lângă faptul că-ți oferă un vocabular de 6.000 de cuvinte dintr-o serie de limbi care ți-ar prii să le cunoști când ești într-o călătorie, este și un produs autohton. Găsește limba pe care dorești să o studiezi aici.

 

#6. Viber

viber

Viber este o alternativă roamingului și Skype-ului. Tot de ce vei avea nevoie este conexiunea la net pentru a transmite mesaje text și video, pentru a suna și a face poze. Viber funcționează în cazul în care persoana cu care iei legătura de asemenea are aplicația instalată în device-ul său. Găsești aplicația în versiunea desktop, iOS, Android, Windows Phone și nu doar.

 

#7. Pack the Bag

pack

Pack the Bag este aplicația care te ajută să faci liste potrivite pentru călătoriile tale. De asemenea, poți face liste-reminder care îți vor aminti ce să nu uiți în următoarea călătorie. Aici găsești versiunea iOS, iar pentru Android poți folosi o aplicație similară, numită PackPoint.

 

#8. TravelSmart

travel

Fii de acord, ai nevoie de o aplicație care va conține toate datele despre serviciile de urgență ale orașului în care te afli. Versiunea iOS o găsești aici, dar ai și ocazia să o descarci pe Android.

 

Echipa #diez îți urează călătorii plăcute și productive!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente