Pe site-urile de torrente au apărut primele 4 episoade ale noului sezon de Game of Thrones

game_of_thrones_daenerys_targaryen-1548968
Foto: Game of Thrones la HBO. PC: hbo.com

Deși lansarea oficială a sezonului 5, în Moldova, este programată pentru 13 aprilie, fanii serialului „Urzeala Tronurilor” au avut parte de o surpriză. Pe site-urile de torrente au apărut deja primele patru episoade din noul sezon.

Mai mult, primul episod este disponibil și cu o traducere în limba rusă, însă aceasta este una amatoare.

Potrivit producătorilor, de strecurarea episoadelor pe internet, la nivel internațional, se fac vinovați jurnaliștii care au primit materialul în vederea realizării articolelor, cu promisiunea de a nu le copia/distribui și de a le șterge imediat după încheierea lucrului cu aceste episoade, anunță Mashable.

Sezonul 5 de Game of Thrones va fi transmis în exclusivitate în Republica Moldova de către Sun Communications, la postul TV HBO.

Al cincilea sezon e bazat, în mare parte, pe volumele 4 și 5 ale faimosului roman „Cântec de gheață și foc”, intitulate „Festinul ciorilor” și „Dansul dragonilor”. Filmările au durat șase luni, în regiuni ca Dubrovnik și Šibenik din Croația, Alhambra din Granada, Podul Roman din Córdoba, Palatul Alcázar de Sevilla și Plaza de Toros din Spania, orașul Belfast din Marea Britanie și peisaje naturale din Islanda.

În noul sezon asistăm la unele dintre cele mai explozive scene, odată ce promisiunea că „iarna se apropie” devine mai amenințătoare ca oricând. Westeros se află pe muchie de colaps, iar profitorii vor fi seduși de tentația de a folosi situația în propriul interes, cât tărâmul supraviețuiește.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente