Aprilie ți-a pregătit 7 cursuri online gratuite în diverse domenii

Students
Foto: PC: lailola.com

De la gestionarea bugetului la medicină, de la artă la programare în R – iată care sunt câteva din cursurile pregătite pentru tine în acest ultim semestru de studii. Nu uita, dezvoltarea personală necesită investiții de timp!

În această ediție de cursuri, mai nou, vei găsi un curs absolut specific, destinat stomatologilor, dar și obișnuitele programe de studii despre finanțe, programare și artă. Numărul total de cursuri îl găsești aici. Între timp, fă loc în orarul tău pentru a studia gratuit lucruri utile și necesare.

 

#1. CAMBRA – „Managementul cariilor prin evaluarea riscurilor”

 

PC: drnave.com
PC: drnave.com

Cursul începe pe 6 aprilie
Durata: 6 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea din California

Acest curs este de ajutor persoanelor care își fac studiile în domeniul medicinii cu specializare în stomatologie. Viitorii doctori pot să implementeze programul CAMBDRA în anturajul clinic, precum și în cel medical și stomatologic, beneficiarii fiind copii și adulții de toate vârstele. Implementarea practicii dentare asigură pacienții cu sincera speranță și succes de a crea un orar al sănătății cavității bucale. CAMBRA este un adevărat constructor de practici în stomatologie.

 

#2. Setul de instrumente al savanților

 

PC: lupusmn.org
PC: lupusmn.org

Cursul începe pe 6 aprilie
Durata: 4 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea „Johns Hopkins”

În cadrul acestui curs vei obține o informație introductivă despre principalele instrumente și tehnici din „cutia de instrumente” a savanților. Cursul oferă o prezentare generală despre date, întrebări și instrumentele folosite de către analiștii de date și oamenii de știință. Cursul are două componente principale. Primul este o introducere conceptuală în ideile de transformare a datelor în acțiuni cognitive, iar al doilea este o introducere practică către instrumentele ce vor fi utilizare în program – controlul versiunilor, reducerea acestora, git, GitHub, R și RStudio.

 

#3. Planificarea financiară personală și a familiei

 

PC: articlespace.org
PC: articlespace.org

Cursul începe pe 6 aprilie
Durata: 8 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea „Johns Hopkins”

Acest curs se bazează pe activitățile de zi cu zi, accentuând viața drept baza serviciului tău. Astfel, vei învăța cum să aplici principiile pe care le înveți în mediul familial. Vei învăța despre banii gheață, credit, sănătate și managementul riscurilor, precum și despre efectele mediului înconjurător asupra gestiunii bugetului familial. La finalizarea modulelor diverse din cadrul cursului și la demonstrarea capacităților, studentul va aduna insigne în pușculița din program.

 

#4. Diabetul – o provocare globală

 

PC: expertbeacon.com
PC: expertbeacon.com

Cursul începe pe 13 aprilie
Durata: 6 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea de Copenhaga

Diabetul este o problemă de sănătate ce ia amploare atât în țări dezvoltate, cât și în cele sărace. Acest curs te va ține la curent cu cele mai recente cercetări despre această boală, inclusiv sub aspectul biologic, genetic și clinic. De asemenea, vei cunoaște mai multe despre măsurile de prevenire și despre epidemiologia diabetului. Informația este furnizată de către cercetători în domeniu din una dintre cele mai versate universități din lume la capitolul diabet.

 

#5. Logica: Limbajul și Informația 2

 

PC: blog.salesleadmgmtassn.com
PC: blog.salesleadmgmtassn.com

Cursul începe pe 14 aprilie
Durata: 8 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea de Melbourne

Acest curs introductiv susține logica și demonstrează cum aceasta este aplicată în știința calculatoarelor, ingineria electronică, lingvistică, matematică și filosofie. Edificarea unei logici propoziționale te va ajuta să depistezi interpretări și dovezi, limbajul „de activitate” al acesteia și vei putea aplica cunoștințele obținute într-o gamă largă de discipline.

 

#6. Învățământul și evaluarea, potrivit abilităților secolului XXI

 

Beautiful teacher questions pupils at algebra

Cursul începe pe 2 aprilie
Durata: 6 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea de Melbourne

În asemenea timpuri, dominate de schimbări mari, cu instabilități la capitolul studii și muncă, rezultatul este, deseori, o paralizie în domeniul educației și întoarcerea la abordări rudimentare în procesul evaluării abilităților. Astfel, învățământul calitativ eșuează. Acest curs se concentrează pe tendințele de abilități ale secolului XXI și modul de evaluare al acestora, fiind date exemple de stiluri de predare și abordări potrivite unei clase de elevi și studenți din acest secol.

 

#7. Jocurile online: Literatura, New Media și Narațiunea

 

PC: moviepilot.com
PC: moviepilot.com

Cursul începe pe 27 aprilie
Durata: 6 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Vanderbilt

Acest curs este destinat atât gamerilor cu experiență, cât și developerilor de jocuri. Cursul va fi bazat pe trilogia lui Tolkien „The Lord of the Rings”, transformată în joc online. Astfel, vei explora modul prin care subiectul narativ a trecut prin transformările din New media și a ajuns să fie un joc online.

Studiu plăcut!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente