(foto) În căutarea rujului perfect. Reguli simple, dar eficiente

barbat_ruj_rosu_femeie
Foto: În căutarea rujul perfect PC: femina.rol.ro

Rujul este unul dintre atributele de bază din trusa de cosmetice a unei femei, astfel nuanța incorectă a acestuia poate urâți, pe când cea aleasă cu minuțiozitate poate scoate în evidență anumite trăsături ale feței.

Atunci când alegi rujul este foarte important ca acesta să se potrivească atât cu coloarea pielii, a ochilor, cât și a părului. Totuși, doamnele care experimentează și obișnuiesc să-și modifice culoarea părului trebuie să memoreze că rujul pe care-l aplica atunci când era blondă, nu este acceptabil atunci când e brunetă sau roșcată.

Totuși, există câteva reguli simple, care trebuie memorate o dată pentru totdeauna.

#1. Dacă ești posesoarea unui ten deschis, dar, în același timp, ai părul întunecat, ar fi bine să optezi în favoarea culorilor de nuanță roză, vișinie sau stacojie.

PC: elle.ru
PC: elle.ru

#2. În cazul în care ești posesoarea unui ten deschis, la fel ca și culoarea părului, ar fi bine să-ți alegi culori vii, precum roz sau roșu deschis.

PC: elle.ru
PC: elle.ru

#3. Dacă podoaba capilară este roșcată, iar tenul deschis, ar fi bine să aplici pe buze nuanțe de cărămiziu sau coral.

PC: wmj.ru
PC: wmj.ru

#4. Doamnele care au culoarea tenului și a părului închisă ar fi de dorit să opteze în favoarea culorilor bej, aurii sau arămii.

 

PC: elle.ru
PC: elle.ru

#5. Rujul de culoarea caramelei, roșu închis și vișiniu închis vor fi perfecte pentru domnișoarele cu părul castaniu și nuața tenului un pic întunecată.

PC: elle.ru
PC: elle.ru

Totuși, aceste reguli nu sunt bătute în cuie, iar rujul perfect poate fi ales doar după nenumărate încercări. Atunci când sunteți într-un magazin specializat, nu vă rușinați să probați mai multe nuanțe, deoarece culoarea naturală a buzelor, fie aceasta mai pronunțată sau pală, poate influența asupra culorii finale. Încercarea vină n-are, mai ales când este vorba despre un ruj ideal.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente