(foto, video) Cel mai atrăgător actor în rol dramatic este onorat cu o statuie de ciocolată

choco1
Foto: Benedict Cumberbatch a fost onorat cu o statuie de ciocolată de dimensiuni naturale, PC: Flickr, UKTV

Cântărește aproape 40 de kilograme, are o înălțime de 1,80 metri și este făcut în totalitate din 500 de tablete de ciocolată topită de marcă belgiană. Această creație dulce poartă numele de Benedict Chocobatch.

Dacă încă nu l-ai recunoscut pe domnul simpatia publicului, nominalizat la Oscar în acest an pentru rolul său în drama „The Immitation Game”, starul serialului televizat „Sherlock”, vocea lui Smaug din a treia parte ecranizată a „Hobbit”-ului lui J.R.R.Tolkien și pur și simplu un actor talentat, atunci îl găsești aici, mai jos, în poze și în video, pe Benedict Cumberbatch sub forma unei statui de ciocolată belgiană veritabilă, care conține 33% de cacao.

 

PC: Flickr, UKTV
PC: Flickr, UKTV

În urma unui sondaj lansat de același UKTV, Cumberbatch a câștigat la numărul de voturi în fața altor actori dramatici, cum ar fi David Tennant, Idris Elba, Sean Bean și Damian Lewis în a fi onorat cu o statuie de ciocolată aproape că în ajun de sărbătorile de Paște.

 

PC: Flickr, UKTV
PC: Flickr, UKTV

Chocobatch a fost inspirat de apariția actorului pe numeroasele covoare roșii din cariera sa actoricească. Astfel, ciocolata a fost supravegheată pentru a putea fi cioplită de opt meșteri care au lucrat intensiv în a recrea lookul starului de cinema. „E uimitor că Benedict are o față subțire, însă un cap de mărimi mari”, a spus unul din sculptori. „Am impresia că unele femei îl vor privi și vor decide că actorul e mai delicios în mai multe moduri”, a adăugat sculptorul. Mai jos vezi întregul proces dulce de creare a lui Chocobatch.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente