De Paști Shopping MallDova îți aduce premii la înălțime

P2
Foto: Premii de Paști de la Shopping MallDova

Sărbătorile Pascale vin cu surprize de la iepurașul Shopping MallDova. Timp de o lună, vizitatorii centrului comercial vor avea parte de un program distractiv, cu multe premii și cadouri, zâmbete și emoții pozitive.

Vino cu familia la Shopping MallDova și gustă din meniurile speciale de Paști ale restaurantelor, lasă-i pe cei mici să participe la diferite ateliere de creație, să se avânte în „goana după ouă” și să se bucure de show-urile interactive, organizate de Academia pentru copii „FasTracKids”!

Tombolă la Shopping MallDova, cadouri garantate

În apropierea sfintelor sărbători de Paști, Shopping MallDova răsplătește cei mai fideli clienți, iar cumpărăturile tale îți aduc cadouri de la iepuraș. În perioada 3 – 23 aprilie, fă cumpărături de minim 300 de lei pentru a participa la tombolă şi ai șansa de a câştiga premii valoroase: 8 valize, 10 biciclete sau marele premiu, un automobil HYUNDAI Elantra, pentru care Asterra Grup va oferi o asigurare avantajoasă. Cu cât mai multe cumpărături – cu atât mai multe șanse de câștig!

Marea extragere va avea loc pe 23 aprilie în cadrul unui show grandios, plin de concursuri și premii, printre care vouchere pentru cumpărături la supermarketul Fourchette și bilete la concertul Armin van Buuren, oferite de către Orange.  De asemenea, Centrul Auto Hyundai Moldova va premia câștigătorii concursurilor cu chipiuri, mingi și alte suvenire originale FIFA. Evenimentul va culmina cu un recital live, susținut de Valentin Uzun și orchestra Tharmis, iar atmosfera incandescentă va fi asigurată de către Red Bull, care va împărți participanților la spectacol băuturi energizante.

Atelier de creație pentru copii

Shopping MallDova te invită să redescoperi magia sărbătorilor de Paști. În perioada 2 – 26 aprilie, de joi până duminică, ușile atelierului de creație vor fi deschise pentru micuții care vor să creeze frumosul cu mâinile lor. Aici toți doritorii vor putea să descopere mici secrete din lumea artei și să-și dea frâu liber imaginației, pentru a crea diverse obiecte în spiritul sărbătorilor pascale.

„Goana după ouă”

Devenită deja tradiție pentru Shopping MallDova, „Goana după ouă” reprezintă un prilej bun de distracție, hohote de râs și o doză de emoții plăcute. Pe 4 aprilie va avea loc la cea de-a treia ediție, așa că nu ratați șansa de a-i încuraja pe copii să intre în aventura iepurașului zglobiu de la Shopping MallDova și să pornească prin labirint în căutarea ouălor de ciocolată ascunse. Participarea este gratuită, iar copiii pot păstra toate ouăle de ciocolată găsite. De asemenea, în perioada 4 – 18 aprilie, vizitatorii Shopping MallDova vor fi răsplătiți cu surprize de la iepuraş.

Showuri pentru cei mai mici vizitatori Shopping MallDova

Cei mici vor fi distrați cu spectacole interactive, organizate de Academia pentru copii FasTracKids. Între 5 și 25 aprilie, la parterul Shopping MallDova vor avea loc mai multe reprezentații pentru copii: „Rainbow Dash”, „Ziua cosmosului. Mignons Party” și „Petrecerea super eroilor”.

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit.

Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție!

Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1.000 de locuri. Astfel, grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale, iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente