(video) Gluma de 1 aprilie a corporației Google – lansarea dispozitivului Google Panda

google planda
Foto: PC: Captură foto #diez

Deja e luna aprilie, luna în care te pui pe șotii și glume, corporația multinațională Google fiind în pas cu trendul acestei luni.

Astfel, într-un video postat pe contul Google Japan pe Youtube, compania dezvăluie noul produs, denumit Google Panda, un nou dispozitiv care răspunde la întrebările tale, bazându-se pe o căutare după voce, transmite Mashable.

„Google Panda este proiectat cu o nuanță emoțională de artă și inteligență de conversație”, explică președintele ingineriei, Chris Yerga, în video-ul de mai jos. „Tot ce trebuie să faci e să-i pui toate întrebările pe care le ai în gând”.

 

Mai târziu, un alt inginer din Google preia scena și vorbește despre inspirația dispozitivului în materie de design, care, bineînțeles, este un urs-panda adevărat. De asemenea, sunt menționate diverse caracteristici ale Google Panda, una dintre acestea fiind surplusul de drăgălășenie. Pentru a merge în pas cu tendințele Google, dispozitivul vine în mărimi multiple, adică în compactul Google Panda 5 și Google Panda 6.

În pofida faptului că acest video și produsul din el a fost o glumă de 1 aprilie, video-ul deja are câteva zeci de mii de vizualizări în câteva ore de la postare, fiind inundat de numeroase comentarii ale utilizatorilor, care ar dori ca acest produs să fie real. April Fool este o tradiție a corporației, la miezul nopții motorul de căutare Google fiind inversat precum în oglindă, informația scrisă de tine fiind tapată în același mod. În 2014, Google a prezentat un alt dispozitiv inexistent și anume Google Magic Hand, mâna electronică care ar fi operat pentru tine atunci când navighezi prin smartphone-ul sau tableta ta.

 

thenextweb.com
thenextweb.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente