Samsung a lansat două smartphone-uri noi din seria Galaxy

sams
Foto: PC: Captură foto #diez

Recent, Samsung a lansat două smartphone-uri, care vor bucura utilizatorii acestei mărci: Samsung S6 și Samsung S6 Edge.

În acest sezon, smartphone-ul care va domina va fi Samsung S6 Edge, spun cei de la TechCrunch. Telefonul este subțire, stylish și puternic, un amestec dintre precedenta serie Galaxy S și originalul iPod Touch. Este bine construit și unic, o combinație mai greu de găsit în celularele din prezent.

Samsung S6 Edge este denumit și flagship, adică compania demonstrează, prin acest dispozitiv, că acesta este cel mai bun produs pe care poate ea să-l ofere. În timp ce modelul „standard” de S6 este solid, utilizabil și drăguț, S6 Edge are un design unic pentru un Samsung. Este plăcut la atingere, deși diferența de dimensiuni dintre cele două modele este minusculă. S6 Edge dispare în buzunar, în timp ce S6 este, deocamdată, doar un smartphone.

 

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, PC: captură foto #diez
Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, PC: captură foto #diez

Toate caracteristicile sunt disponibile în ambele modele. S6 și S6 Edge funcționează pe un procesor Exynos 14nm 64-bit Octa Core și ambele telefoane au o memorie de 62 și 128 GB, S6 fiind disponibil și cu memoria de 32 GB. De asemenea, telefoanele au un blaster IR incorporat, pentru ca să poți schimba canalele de pe televizorul tău, un monitor de măsurare a ritmului cardiac, camere în fața și în spatele telefonului și un display Super AMOLED de 5.1-inch, de 2560 x 1440 pixel pentru efecte excelente. Coloristica ecranului este bogată, fiind potrivită animațiilor și tranzițiilor.

Minusurile acestor telefoane ar fi în:
# lipsa unui slot pentru cardurile SD și a unei baterii detașabile;
# lipsa unei pelicule impermeabile, precedentul telefon din seria Galaxy „murind” de la prezența apei;
# utilizarea dificilă a funcției de unlock cu ajutorul amprentelor digitale.

În rest, Samsung a încercat să creeze modele de telefoane care ar satisface necesitățile tuturor iubitorilor de smartphone-uri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente