(foto) Scurtmetarujul autohton „Ecouri” va participa la Festivalul de Film de la Cannes

10885490_791701507567846_5532635173207037262_n
Foto: Scurtmetrajul autohton „Ecouri” va participa la Festivalul de Film de la Cannes. PC: Facebook/Ecouri

Scurtmetrajul autohton „Ecouri”, realizat de regizorul Dumitru Grosei, ce reprezintă o dramă despre dragoste scăldată în lacrimi și alcool, va participa la Festivalul de Film de la Cannes.

Filmul „Ecouri” va face parte din programul Romanian Short Waves 8, alături de alte 15 producții românești, selectate în programul Romanian Short Waves, ce vor participa la Short Film Corner, un eveniment destinat profesioniștilor din industria de cinema dedicată scurtmetrajului, secțiune non-competitivă a Festivalului de Film de la Cannes ce se va desfășura în perioada 13 – 24 mai 2015.

Filmul „Ecouri”, cu durata de 17 minute și 30 de secunde, prezentat de Alternative Cinema, în colaborare cu Moldavian Independent Cinema și Teatrul Ginta Latină, este o producție experimentală, inspirată din creația regizorului american John Cassavetes.

 

PC: Facebook/Ecouri/Echoes short
PC: Facebook/Ecouri/Echoes short

La realizarea acestui film au avut o contribuție semnificativă tinerii regizori Cristian Madan, Călin Laur și Dumitru Tcaci.

Avanpremiera scurtmetrajului „Ecouri” a avut loc pe data de 2 ianuarie, în incinta Teatrului Ginta Latină.

Descrierea filmului:

În filmul „Ecouri” se relatează istoria unui tinere femei care începe o aventură cu un bărbat frivol, ce nu are intenții serioase, ceea ce o face să se trezească, la un moment dat, într-o relație dificilă.

Drept refugiu, femeia își îneacă amarul, consumând alcool în exces, iar ca rezultat – soțul o părăsește. Adâncită tot mai mult în depresie, ea încearcă să lupte cu acest viciu și să reabiliteze relația pierdută, dar îi va reuși oare?

 

PC: Facebook/Ecouri/Echoes short
PC: Facebook/Ecouri/Echoes short

Distribuţia: Dana Ciobanu, Alexandru Rusu.

Regizat de: Dumitru Grosei.

Asistenți regie: Cristian Madan, Călin Laur, Dumitru Tcaci.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente