Microsoft lansează varianta preview a noului său browser

microsoft-windows-spartan-browser
Foto: O variantă a logoului viitorului browser Project Spartan, PC: thehackernews.com

La aproximativ două săptămâni de la anunțul că Microsoft va crea mai rapid noul Windows 10, astăzi, corporația a făcut publică o nouă variantă, care va încorpora noul browser, care poartă, deocamdată, denumirea de Project Spartan.

Această nouă versiune va fi disponibilă, deocamdată, pentru Windows Phone. Noutatea despre Project Spartan este că acesta va lucra cu Cortana, asistentul personal din Windows Phone 8.1 și Windows 10, anunță Mashable.

Project Spartan va înlocui Internet Explorer, dar nu deodată. Microsoft a evidențiat plusurile noului browser: vizualizări mai rapide ale unui articol și un motor mai rapid de procesare a unei acțiuni. Astfel, astăzi a avut loc prima apariție publică a browserului. Totuși, produsul dat rămâne a fi nefinisat și incomplet. Această versiune beta permite celor care testează să ofere un anumit feedback asupra proiectului Spartan.

Luna viitoare are loc conferința developerilor din Microsoft, aceasta însemnând că Microsoft ar putea pune pauză pe toate lucrurile la care corporația ar putea lucra acum, punând accent pe alte creații pe care dorește să le demonstreze în ziua evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente