(foto) Şedinţă de Partyd cu OLiX şi Dan Finţescu

unnamed
Foto: Partydul KISS FM

Partydul Kiss FM convoacă o nouă şedinţă extraordinară în Chişinău. Din culisele Partydului cu OLiX şi Dan Finţescu.

De peste 5 ani avem un Partyd pentru care faptele chiar contează.
Partydul Kiss FM – peste 250 de ediţii in turneu, 500 de nopţi de iureş, 120 de filiale în 70 de oraşe şi 1.000 de ore de transmisii în direct.

Partydul Kiss FM revine la Chişinău pentru o nouă şedinţă extrardinară, iar pe ordinea de noapte au cele mai tari hituri mixate de OLiX şi mega dispoziţie garantată de Dan Finţescu. Aceştia au declarat că aici au întâlnit cea mai mare densitate de femei frumoase pe metru pătrat de club. Şi, probabil, nimeni nu ar avea curajul să îi contrazică.

 De ce Partydul Kiss FM? Cum aţi reuşit să ridicaţi proiectul ăsta la nivel de brand?

Dan Finţescu: Partydul Kiss FM a fost, la început, o emisiune care se ţinea într-un studio de radio. Brand-ul Partydului a crescut şi a devenit ceea ce este azi, datorită oamenilor care, de mai bine de cinci ani, umplu cluburile din toată România, din Chişinău şi, mai nou, din Italia şi Belgia.

OLiX: Sincer, nici eu nu mai ştiu exact cum ne-a venit numele asta de emisiune, dar ştiu că a fost o combinaţie de cuvinte şi că scopul nostru era, de fapt, să îi distrăm pe oamenii care ne ascultau în fiecare noapte de sâmbătă la radio, ceea ce facem deja de aproape 8 ani.

Secretul este că eu şi Dan ne înţelegem şi comunicam foarte bine, iar asta se vede şi se simte cel mai bine în timpul showurilor noastre. De asemenea, suntem la curent cu muzica pe care o ascultă oamenii în oraşele/ţările în care mergem şi încercăm să ne adresăm unui public cât mai larg.

 

Partydul KISS FM
Partydul KISS FM

Cum recunoşti un DJ pe stradă?

OLiX: În timpul liber şi DJ-ii tot oameni normali sunt, deci nu cred că sunt şanse mari să-i recunoşti sau să-i distingi dintr-o mulţime de oameni. Altfel, DJ-ii, în general, nu prea sunt de văzut pe stradă, pentru că ei ori dorm, ori stau în casă şi-şi selectează muzica, ori muncesc la seturi.

Dan Finţescu: Dacă recunoşti un DJ pe stradă, atunci e unul deja celebru.

 

Partydul KISS FM
Partydul KISS FM

Care este primul gând vis-a-vis de mâncare înainte de a deschide un meniu? Sau depinde de zonă/oraş?

Dan Finţescu: Când suntem pe drumuri, iar asta se întâmplă mai mult în weekend, primul gând este să vedem ce este bun în restaurantul respectiv. Îmi place să încerc chestii noi oriunde mă duc, feluri de mâncare specifice locului în care ne aflăm.

OLiX: În week-end-uri, atunci când suntem pe drumuri, încercăm să avem, totuşi, o alimentaţie normală. Evităm să mâncăm la fast-food. De obicei, mâncăm la restaurantul hotelului la care suntem cazaţi sau la restaurante care ne sunt recomandate de către prieteni sau alţi oameni de încredere. Eu, când deschid meniul, caut, în general, specialitățile zonei respective sau, dacă nu există, încerc ce-mi vine în cap pe moment.

 

Partydul KISS FM
Partydul KISS FM

Cum devine o piesa HIT și cum ele ajung în club?

OLiX: O piesă devine HIT atunci când este din ce în ce mai solicitată la radio. Când o piesă ajunge în heavyrotation la radio, ea cu siguranţă va prinde şi în cluburi.

Dan Finţescu: O piesă devine hit printr-un proces misterios care se numeşte succes. Ea ajunge la urechile oamenilor cu ajutorul internetului, al DJ-ilor de club, oamenii o ascultă, o share-uiesc, o cer la radio şi, în cele din urmă, piesa începe să fie difuzată. Apoi, devine din ce în ce mai cunoscută, până când toată lumea îi ştie refrenul. Cel puţin refrenul.

Cât de diferite sunt întâlnirile tete-a-tete cu oamenii din club faţă de cele cu ascultătorii la radio?

Dan Finţescu: Total diferite. Oamenii din club sunt chiar în faţa ta. Ei îţi taxează imediat greşelile. Îţi arată că nu le place muzica. La radio, în schimb, eşti ca într-un borcan din sticlă mată. Ştii că te ascultă nişte oameni, dar nu îţi poţi da seama instantaneu despre efectul pe care muzica şi vorbele tale îl au asupra lor.

OLiX: Sunt foarte diferite, deoarece sunt şanse foarte mici să te întâlneşti cu ascultătorii de la radio, singura interacţiune cu ei fiind doar în cazul în care te sună sau îți trimit mesaje. În schimb, aşa cum am spus şi mai sus, oamenii din club ne transmit energie, sunt la câţiva metri de noi şi le vedem reacţiile imediat.

 

unnamed2
Partydul KISS FM

Care e cel mai enervant apel telefonic?

Dan Finţescu: Aaaa, asta e o întrebare simplă de tot. „Salut! Sunt Icsulescu de la Compania Estiunpost Invest şi am o super-ofertă pentru tine!”

OliX: Urăsc să fiu sunat atunci când dorm, mai ales pentru că uit să-mi pun telefonul la modul silenţios. În rest, e destul de greu să mă enervezi pe mine.

Ce amintiri vă leagă de Chişinău?

OLiX: De Chişinău ne leagă multe amintiri frumoase, mai ales de la cele 4 petreceri pe care le-am făcut aici până acum. Ţin minte că am văzut fete tare frumoase  şi, în general, îmi aduc aminte că oamenii se distrează tare bine şi sincer în Chișinău.

Dan Finţescu: Din Chişinău am doar amintiri frumoase. Încă de la prima mea vizită mi-au plăcut foarte mult oamenii de aici. Au o căldură aparte a sufletului, pe care rar o întâlneşti în alte părţi, iar asta li se vede în ochi. Apoi mai avem aşa: zeamă, soleancă, bere, vin şi divin de calitate şi cea mai mare densitate de femei frumoase pe metru pătrat de club ce mi-a fost dat vreodată să întâlnesc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente