Profită de cele 7 evenimente ingenioase ale ultimii zile din martie

happy-cute-cool-child-girl
Foto: PC: dailypicsupdate.com

Pentru această ultimă zi a lunii martie, alege între evenimente care te vor ajuta la instruirea ta profesională, dar și care îți vor înveseli seara de marți.

#1. Atelierul „Găsește propria ta carieră în business”, ora 16:00

olanda

Vrei să devii un businessman de succes? Află cum să pui bazele unei cariere solide în business și care va fi avantajul aici, dacă vei studia și locui în Olanda participând la prezentările „Design your own career in Business!” și „Why studying and living in The Netherlands?”. Atelierul va avea loc pe 31 martie și 1 aprilie. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#2. Bach în showbiz, ora 18:00

bach

BACH IN SHOWBIZ este cel mai nou și inovativ spectacol de fusion din România. Genul classic este combinat cu cel pop, rock sau folclor românesc. Așa s-au născut cele 17 variațiuni pe teme de J.S. Bach compuse de Adrian Enescu și interpretate de Zoli TOTH Project. Prețurile la acest concert variază între 80 și 150 de lei. Mai multe detalii despre eveniment găsești pe iTicket.

 

#3. Seară Gastronomică cu Marian Danu: „Descoperim arta culinară italiană”, ora 19:00

gastronom

Într-o atmosferă degajată și plină de delicii, vom învăța să preparăm o cină italiană veritabilă cu următorul meniu: salată „Lo Chef ”; pește cu legume la cuptor în varianta venețiană; tiramisu italian. Toate acestea le vei savura în compania unor vinuri excelente. Participarea la atelier va fi în valoare de 350 de lei. Mai multe detalii despre eveniment găsești pe Facebook.

 

#4. Prezentarea berii cu cafea Sunstone „Red eye ale”, ora 19:00

bere

Seminarul despre craft beer. Producătorul de bere „Sunstone Alehouse”, va face o mică excursie prin istoria berii de casă, va povesti despre felurile de bere și diversitatea lor, cu ce se asociază și cum se consumă. Și totodată va prezenta „Red eye Ale”, berea la producerea căreia se folosește cafeaua. Participarea la eveniment este gratuită. Mai multe detalii găsești aici.

 

#5. Public Speaking la Top Toastmasters Club, ora 19:00

top

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul ce va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#6. IQuiz[RO]-124, ora 19:30

quiz

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#7. EN Quiz – 102, ora 20:00

enq

Jocul va consta din 5 runde, fiecare având câte 12 de întrebări. Va câștiga echipa care va avea cele mai multe puncte. Mai multe detalii vezi aici.

 

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente