Învață bunele maniere și cum să-ți decorezi masa de Paște la un training

PosterFinal
Foto: PC: Exquisite Academy

Ți s-a întâmplat vreodată să ai 3 tipuri de tacâmuri în față și să nu știi cu care să începi să mănânci? Te gândești dacă este de bun gust să folosești scobitorile la masă? Știi de ce paharul se ține doar de picior sau cu care băutură nu este etic să ciocnești? Vrei să decorezi masa de sărbătorile Pascale deosebit, dar ai folosit deja toate ideile?

Siguranța că știi regulile de bune maniere la masă îți oferă confort atunci când ești cu cineva la restaurant sau în vizită. Dar plăcerea că ai decorat într-un mod special masa de sărbătoare pentru persoanele dragi sau atunci când îți spune soțul, iubitul, copilul că este cea mai frumoasă amenajare a unei mese poate fi o senzație de împlinire sufletească.

Învață în această zi de sâmbătă, 4 aprilie, în cadrul unui training organizat de tinerele din Exquisite Academy și Centrul de dezvoltare personală ABeZe, cum să-ți decorezi cu culoare și ingeniozitate masa de Paște.

 

Cui se adresează evenimentul?

# Persoanelor dornice de a cunoaște ceva nou și corect în folosirea tacâmurilor la masă.
# Celor care doresc să afle detalii interesante despre decorarea mesei la sărbătorile Pascale.
# Persoanelor care doresc să investească în dezvoltarea lor personală continuă.

 

Trainerii evenimentului vor fi: Dorina Arsene, lector de bune maniere şi Sergiu Cernişev, expert în decoraţiuni interioare.

RoCdicV

Dorina Arsene este directorul Centrului de dezvoltare personală ABeZe, consilier de dezvoltare a personalității pe domeniul bunelor maniere, formator acreditat CNFPA. Are o experiență de 3 ani în activitățile de etichetă și imagine personală, cu peste 3.000 de ore de bune maniere predate.

Dorina Arsene a acumulat o bogată experiență în domeniul bunelor maniere în urma vizitelor oficiale la Ambasada R. Moldova la Praga și la București. A primit cele mai bune sfaturi de bune maniere de la prințesa Marina Sturdza și la cursurile de la Institutul Diplomatic Român susținute de ambasadori, directorul de protocol de la Casa Regală a României și de la Ministerul de Externe.

 

E2tUV3iSergiu Cernișev este expert în decorațiuni interioare la compania Eclair, care își propune să împărtășească cât mai multe cunoștințe din domeniul designului și o selecție fină de elemente de decor, astfel încât, esteticul să fie indispensabil în casa fiecăruia dintre noi.

Sergiu va vorbi despre regulile generale de decorare a Mesei de Paște, ce culori și texturi puteți folosi și care ar fi detaliile de care trebuie să țineți cont numaidecât. De asemenea, veți cunoaște mai multe detalii despre câteva stiluri de decor și veți avea un masterclass demonstrativ în care va arăta cum să confecționați lucruri handmade, pe care le puteți folosi la decorul casei pentru sărbătorile Pascale.

 

Pentru a participa la eveniment, e nevoie de înregistrare prealabilă AICI. De asemenea, biletele pot fi procurate în incinta magazinelor Nikita Rinadi din Atrium şi Sun City, etajul 3. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la: Exquisite Academy: [email protected] / 069244901, ABeZe: 068210006.

Mai multe detalii găsiți și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatorii acestui eveniment sunt Centrul de dezvoltare personal ABeZe.md și Exquisite Academy, inițiativă ce are drept scop dezvoltarea fetelor și femeilor din societate.

Parteneri evenimentului sunt:Eclair – Decor Textil și Ceramic pentru Casă și  Nikita Rinadi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente