Cele mai punctuale recomandări de evenimente pentru ultima duminică din martie

large
Foto: PC: weheartit.com

Duminica ne aduce nu doar ploaie dar și o serie de evenimente frumoase care ne vor încălzi sufletele. Nu uitați să vă schimbați ceasurile și să profitați din plin de ultima duminică din martie.

#1. Campionatele Moldovei la „Ce, Unde, Când”

event 1

Începând cu ora 11:00, la restaurantul „Lebăda Albă” se organizează campionatul în limba rusă. Pentru înregistrare și alte detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#2. Centrul Tony Hawks Easter Trails & Tails

event 2

Sărbătorește săruturile primăverii. De la 11:00 la Dendrariu are loc un eveniment de strângere de fonduri pentru copiii cu dizabilități. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

 

#3. Vizitarea Casei Gavroche

event 3

Dacă vreți să dăruiți copiilor căldura sufletelor voastre și buna dispoziție, sunteți invitați să vă alăturați unei excursii la Casa Gavroche. Detalii despre locul de întâlnire găsiți pe Facebook.

 

#4. Cascada Surprizelor

event 4

Circul din Chișinău ne aduce surprize frumoase în această duminică. Echilibristică, gimnastică sau iluzie – spectacole au loc la 12:00 și la 16:00. Detalii despre bilete găsiți pe iticket.md.

 

#5. Marea Adunare Tricoloră

event 5

La 97 de ani de la Unirea cu Țara, ne adunăm în centrul Chișinăului cu mic cu mare, fiecare cu un drapel tricolor. Platforma Unionistă Acțiunea 2012 îi invită pe toți cei care cred că Unirea înfăptuită pe 27 martie 1918 prin votul Sfatului Țării este vie, să vină duminică în Piața Marii Adunări Naționale. Evenimentul începe la ora 14:00. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#6. Viața în Doi

event 6

În cadrul proiectului teatral-artistic „Viața în Doi” va fi prezentat spectacolul de revistă Povestea Omului. Evenimentul are loc la Casa Actorului începând cu ora 18:00. Detalii despre eveniment aflați de aici iar despre procurarea biletelor – de pe iticket.md.

 

#7. EDUARD KUNZ recital de pian

event 7

În  cadrul  Festivalului  Internațional  „J.S.BACH” va evolua EDUARD KUNZ (Rusia) cu un recital de pian. Detalii despre bilete – pe iticket.md.

 

#8. De la ZERO – Concert de caritate

event 8

Revista online promotime.md lansează un proiect video unic de felul său în Republica Moldova – ”De la zero”. Emisiunea va fi lansată printr-un concert de caritate la care puteți lua parte începând cu ora 18:00 la Filarmonica Națională. Pentru detalii, accesați iticket.md.

 

#9. Spectacolul „Chirița în provincie”

event 9

Dacă vă doriți o seară pe note vesele, veniți la spectacolul „Chirița în Provincie” la Teatrul Eugen Ionesco. Veți avea parte de umor debordant și o abundență de situații și aluzii la realitățile social-politice ale vremii. Spectacolul începe la 18:30. Procurați bilete pe iticket.md.

 

#10. Golden Pudel

event 10

Seara de duminică se încheie cu distracție pe cinste la Tipografia 5. Începând cu ora 22:00 și până dimineață dansează pe cele mai tari ritmuri. Detalii despre eveniment – pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente