Isprava unui tânăr. A furat o geantă, iar acum riscă să stea după gratii

10180845-woman-with-purse-running-from-at-night-gettyimages
Foto: PC: sfexaminer.com

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost agresată în plină stradă de către un individ, fiind deposedată de geanta cu lucruri personale. Incidentul a avut loc în seara zilei de 26 martie, pe strada Eugeniu Coca din sectorul Buiucani al Capitalei. Un echipaj de patrulare a recepționat apelul victimei și, în scurt timp, a reținut infractorul.

Potrivit declarațiilor femeii, suspectul ar fi agresat-o în plină stradă, apoi i-ar fi smuls geanta și ar fi fugit printre curțile blocurilor locative într-o direcție necunoscută. O echipă de patrulare pedestră aflată în preajmă a observat un tânăr, semnalmentele căruia corespund celor declarate de către victimă. În aceste condiții, suspectul a fost reținut și condus la locul faptei.

Infractorul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 21 de ani, originar din satul Temeleuți, raionul Florești, asupra căruia a fost depistată suma de bani, sustrasă de la victimă. Geanta, cu lucrurile personale ale femeii a fost găsită în curtea unui bloc locativ, situat în apropiere de locul săvârșirii infracțiunii.

În prezent, tânărul este cercetat penal pentru săvârșirea unui „Jaf”. Dacă vinovăția acestuia va fi dovedită, acesta riscă până la 5 ani privațiune de libertate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente