(video) Liderii partidului „Patrioții Moldovei” ar vota unirea Moldovei cu România

ghelici-garbuz-vor-unirea
Foto: Ghelici și Garbuz PC: infoprut.ro

Liderul Asociației „Moldova Mea”, Fiodor Ghelici, dar și liderul formaţiunii “Patrioţii Moldovei”, Mihail Garbuz, au declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că unica soluție pentru Republica Moldova este Unirea cu România.

„Am să fac o declarație oficială care multora nu le va place. Eu deja nu mai cred că poporul moldovenesc poate să aleagă conștient guvernanții și, dacă timp de 23 de ani situația cu criminalitatea nu s-a îmbunătățit, ci s-a înrăutățit, dacă în această perioadă de timp noi nu am îmbunătățit viața, ci am înrăutățit-o, eu ajung acum la concluzia că singura posibilitate de a face ordine în Moldova și de a aresta toți criminalii de la putere este Unirea cu România”, a spus Ghelici. Tot el a mai adăugat: „Dacă mâine va fi referendum pentru unirea cu România, atunci eu aș vota PRO (…) Eu văd în România cum se fac reforme, eu văd cum acolo sunt arestați bandiții de la putere”.

În același timp, acesta a subliniat: „Eu am fost mereu pentru o Moldovă independentă, dar astăzi eu nu văd nicio prerspectivă ca Moldova să fie un stat de drept, apărat de fărădelege, afară de Unirea cu statul care într-adevăr face reforme”, informează infoprut.ro.

În același context, un alt anti-român cunoscut, Mihail Garbuz, a precizat că „cea mai mare problemă este faptul că cei care sunt astăzi la putere sunt împotriva Unirii, ei fură aici, ei au aici tot ce le trebuie. Dacă ei ajung în România, ei sunt puși la dubă, de aceasta ei sunt cei, care în primul rând nu vor Unirea”.

 

Fiodor Ghelici: „Dacă mâine va avea loc referendum de unire cu România, eu voi vota PENTRU!”Conferința integrală o puteți vedea aici: https://www.privesc.eu/Arhiva/61017/Conferinta-de-presa-organizata-de-AO–Moldova-Mea–cu-tema–Cerem-includerea-reprezentantilor-societatii-civile-in-componenta-comisiei-care-ancheteaza

Posted by Privesc.Eu Moldova on Thursday, March 26, 2015

 

În perioada campaniei electorale din noiembrie 2014, partidul „Patrioții Moldovei” a declarat, pentru test electoral, că sunt de acord cu Unirea Moldovei cu România, cu următorul argument:

„Da, cu condiția ca țara unită se va numi Moldova Mare, Chișinău va fi capitala, limbile de stat vor fi moldovenească și rusă, va ieși din UE și va adera la Comunitatea Economică Euro-Asiatică și Uniunea Vamală. În caz contrar – nu, istoria și demnitatea noastră nu ne permit!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente