Single.md – platforma care ajută tinerii din Moldova să-și găsească perechea

123
Foto: Primul portal din Moldova pentru a face cunoștință Single.md

A fost lansat primul site autohton, cu ajutorul căruia, tinerii din Republica Moldova își vor putea găsi sufletul pereche.

Câțiva tineri pasionați de IT și viață au decis să lanseze portalul Single.md, scopul căruia, menționează administratorii, este de a ajuta tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 30 de ani să își găsească partenerul de viață, astfel să nu mai fie single.

„Am decis să deschidem acest site din mai multe motive. În primul rând, pentru că în Moldova nu există o astfel de rețea. De asemenea, pentru că avem idei inovative și dorim să progresăm. Noi tot suntem tineri și știm problemele cu care se confruntă persoanele de aceeași vârstă, de aceea noi nu ne plângem că viața este grea, ci încercăm să găsim o soluție interactivă”, menționează unul din administratori, Vadim Chiriță.

Chiar dacă platforma abia s-a lansat, deja 500 de tineri au reușit să se înregistreze și să-și facă prieteni în mediul virtual. De altfel, beneficiul acestei rețele de socializare este, în primu rând, limba de comunicare și certitudinea că interacționezi cu o persoană reală. De asemenea, în cazul în care persoanele se plac și sunt din aceeași regiune, pot să iasă din limitele virtuale la o întâlnire reală.

 

Înregistrarea pe site-ul Single.md
Înregistrarea pe site-ul Single.md

Procesul de înregistrare este foarte simplu.
#1. Este creat profilul cu datele necesare înregistrării.
#2. După înregistrare și confirmare a contului, utilizatorii sunt rugați să completeze profilul cu informațiile opționale, în baza cărora, sistemul va filtra persoanele compatibile fiecărui utilizator în parte. Înregistrează-te aici.

Succes!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente