Urmărește live feed-ul Fashion Weekend Din ♥ 2015 împreună cu Sun Communications

cover-sc-03
Foto: Urmărește live feed-ul Fashion Weekend Din Inimă 2015 împreună cu Sun Communications

Acest weekend va găzdui unul dintre cele mai așteptate evenimente bianuale în industria de modă din Moldova, Din Inimă Fashion Weekend 2015 – „Prinde viață”.

Compania Sun Communications va oferi tuturor doritorilor posibilitatea de a fi prezenți în mod virtual la eveniment prin live feed-ul de poze și comentarii pe pagina de Facebook a companiei.

În data de 14 și 15 martie, începând cu ora 17:00, la Sala cu Orgă se va desfașura catwalk-ul celor mai buni designeri autohtoni printre care se enumeră EHO, O’Blanc, Raquette, VB, Di Vero, Georgette, Lia Fia, Julia Allert și alții. La eveniment participă peste 33 de creatori, care își vor prezenta colecţii prêt-à-porter primăvară-vară 2015 defilate de către personalități de valoare în spațiul mioritic. În prezent, Sun Communications a devenit un partener tradițional al evenimentelor dedicate producătorilor autohtoni, „Din Inimă”.

Sun Communications este prima companie de telecomunicații cu capital străin din Moldova, fiind și unul dintre cei mai mari jucători pe piața de telecomunicaţii din Republica Moldova. Află mai mult despre companie pe www.suncommunications.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente