Vino la expoziție și devină o „Femeie care inspiră”

1239371_798441950191368_4165960996483095345_n
Foto: Expoziţie în aer liber „FEMEI CARE INSPIRĂ”

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” şi Ministerul Afacerilor Interne, împreună cu partenerii săi, vernisează expoziţia în aer liber „FEMEI CARE INSPIRĂ”, ce prezintă 17 femei angajate în sistemului afacerilor interne, care pot să inspire respect pentru profesia pe care au ales-o şi pe care o urmează cu pasiune şi demnitate.

Această expoziţie este realizată în cadrul proiectului „INSPIR-O!” – Programul Naţional de Mentorat pentru Femei din Sistemul Afacerilor Interne. Lucrările vor fi expuse vineri, 6 martie, între orele 10:00 și 11:00 în Scuarul Europei din Grădina Publică „Ștefan cel Mare şi Sfânt”.

Organizatorii evenimentului menționează că „Scopul acestei expoziţii este de a evidenţia imaginea femeilor din sistem şi de a prezenta contribuţia lor la reformarea acestuia”.

Totodată, evenimentul face parte dintr-o campanie realizată de MAI, menirea căreia este de a inspira femeile din Republica Moldova să aleagă o carieră în una din subdiviziunile sistemului afacerilor interne.

Programul este implementat de Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne, cu suportul financiar al Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova prin intermediul Programului de Granturi pentru Democrație din resursele acordate de Guvernul SUA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente