(video) Tinder Plus – o aplicație care îți permite să experimentezi în timp ce călătorești

tinderplus
Foto: Distrează-te cu Tinder Plus PC: captură youtube

La începutul acestei săptămâni, cei de la Tinder au lansat versiunea plătită a acestei aplicații de dating. Cu această ocazie a lansat și un spot publicitar care te face să vrei să călătorești.

Tinder este o aplicaţie de smartphone care, deşi funcţionează pe un principiu simplu, a revoluţionat domeniul „datingului” online. Utilizatorilor (oricine se poate înscrie prin profilul de Facebook) li se arată fotografii ale unor posibili pretendenţi care se află în zonă în momentul respectiv şi pot da „swipe” în dreapta pentru „like” şi în stânga pentru „nu”.

Spotul publicitar pentru noua versiune de Tinder a fost creat de către agenția MagnaCarta.tv și regizorul Matthew K. Firpo și prin acesta, se încearcă să se arate atât dorința de viață a utilizatorilor, cât și noile funcționalități ale aplicației.

Spre exemplu: „Passport” care îți permite să cauți persoane într-un anumit oraș chiar dacă încă nu ești acolo, dar planifici în timp scurt să fii acolo. De asemenea, există și opțiunea „Rewind” care îți permite să anulezi un swipe spre stânga.

Prețurile pentru noua versiune a aplicației sunt destul de controversate. De ex. în SUA, cei sub 30 de ani plătesc 9.99$ pe lună, cei de peste 30 ani – 19.99$. În Marea Britanie, cei sub 28 ani – plătesc 6$, cei de peste 28 ani – 23$.

Potrivit statisticilor Tinder: 53% din utilizatori au vârsta între 18 și 24 ani, 7% – 13 – 17 ani, 6,5% – utilizatorii cu vârsta de 35 – 40 ani. Conform ultimelor date, pe Tinder sunt înregistrați peste 30 milioane de utilizatori.

Cântecul din spot este „Class Historian” de Broncho.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente