(video) Fii liber și iubește pentru că dragostea nu poartă etichete

ass1
Foto: Dragostea nu poate fi etichetată. PC: captură video

Dragostea nu poate fi judecată prin filiera sexului, rasei sau vârstei partenerilor. Acest sentiment este unul universal și nu poate fi mimat. De aceea video-ul tinde să ne demonstreze că, de fapt, toți suntem la fel. Astfel, ne diferențiază doar modul de a percepe unele lucruri.

Uneori stereotipurile ne înghit cu tot cu cap, întrucât doar un eveniment ieșit din comun ne ajută să reevaluăm unele concepte, iar drept consecință să privim lucrurile altfel. Un asemenea eveniment a fost organizat în Santa Monica, California, unde oamenii au fost invitați să privească ceea ce se întâmplă pe scenă, prin prisma unui ecran cu raze X.

Prin intermediul acestei acțiuni, cuplurile au dorit să transmită publicului un singur mesaj, anume acela că nu trebuie să discriminăm oamenii în funcție de sex, rasă, religie, vârstă etc, ci să-i acceptăm așa cum sunt, pentru că toți suntem la fel, deci egali.

Sloganul evenimentului a fost „Dragostea nu are etichete”, iar participanții au fost mai mult decât entuziasmați să ia parte la această acțiune atipică de anti-discriminare.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente