Vasile Tofan vă recomandă să vă duceți să vă distrați în Kiev și să ajutați Ucraina

IMG_3515
Foto: I am KYIV – un loc popular pentru a-ți face poze selfie

După ce moneda națională din Ucraina a mai primit o lovitură la sfârșitul lunii februarie, economistul din Moldova și unul din primii magiștri ai Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, Vasile Tofan, a scris un mesaj în care își invită prietenii să vină la Kiev.

Vasile Tofan le recomandă prietenilor să nu-și mai planifice vacanța în locuri deja știute și să vină la Kiev. Situația pentru ucraineni nu este cea mai bună. Hrivna s-a devalorizat cu aproape 400% în ultimul an, însă asta e doar un avantaj pentru străinii ce vizitează Ucraina.

Biletele de avion tur-retur, din cele mai multe locuri din Europa costă 75 – 100 euro, cu bagaj inclus și un snack în avion. Taxiul de la aeroport în oraș – 4 euro. O noapte la hotelul de patru stele, Ukraina Hotel, în inima maidanului, costă de la 20 euro, cu tot cu micul dejunul.

Din Chișinău puteți zbura spre Kiev la un preț de 45 euro, într-o direcție, cu bagaj inclus.

 

Ofertă FlyUIA
Ofertă FlyUIA

O călătorie cu metroul în Kiev costă aproximativ 10 eurocenți. O masă foarte copioasă, care nu include borșul, v-ar costa 4 – 5 euro.

În decembrie 2014, echipa #diez, a fost, la fel, la Kiev. Impresiile le puteți vedea aici: City Break: Ce atracții inedite poți vedea într-un weekend în Kiev.

Chiar dacă anul trecut au fost mai multe incidente în Kiev, acum capitala ucraineană este un oraș sigur și frumos. Acolo vă veți simți mai în siguranță decât în Bangkok, Johannesburg, Rio de Janeiro sau Detroit.

Vasile le recomandă prietenilor să-și aducă euro și dolarii lor în Ucraina, așa Ucraina va câștiga războiul împotriva Rusiei.

 

În Kiev
În Kiev

Mesajul original a lui Vasile Tofan, care a devenit foarte popular pe Facebook, îl vedeți mai jos:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente