BAC 2015: Cum să iei garantat o notă bună la limba străină?

bac 1
Foto: Examen la limba engleză PC: ORATORICA

Ai și tu examenul de Bacalaureat la Engleză în 2015? Părinții te cicălesc, profesorii te sperie, iar colegii sunt și ei deprimați? Decât să-ți rozi unghiile de frică, mai bine vino acum la Oratorica și fă un curs de pregătire pentru BAC, eficient și fără stres!

Special pentru toți absolvenții liceului, centrul ORATORICA a creat cursurile de limbă engleză destinate pregătirii intensive pentru BAC, care îți oferă posibilitatea să perfecționezi cunoștințele în cel mai interactiv mod.

Detalii despre curs:

Cursul durează 3 luni, de 3 ori pe săptămână, a câte 2 ore academice, timp în care profesorii noștri vor reuși să te pregătească de BAC la cel mai înalt nivel și vor lucra doar cu modele de subiecte cerute la examenul de BAC.

 

Pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2015 PC: ORATORICA
Pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2015 PC: ORATORICA

Garantează studierea aprofundată a gramaticii, lucrul cu textele și exerciții în baza textelor, elaborarea eseelor și încă un aspect extrem de important – cursul de pregătire pentru examenul de BAC te va ajuta să îți organizezi corect și eficient timpul pentru a îndeplini toate punctele din examen, în limita timpului prestabilit.

Pentru noi este important ca fiecare dintre elevii noștri să aibă un rezultat bun, de aceea ne asumăm responsabilitatea de a avea o abordare individuală față de fiecare elev. Nu te lăsăm să pleci până nu suntem convinși că ești capabil să iei o notă bună la examenul de BAC.

ATENȚIE – LOCURI LIMITATE!

Grăbește-te să te înscrii în luna MARTIE! Nu uita că pretestările încep în câteva săptămâni.

Zâmbește în fața camerelor de la BAC și scrie examenul la ENGLEZĂ pe 10, împreună cu Oratorica!

Pentru mai multe detalii despre cursuri, promoții, cadouri și alte surprize pe care ți le-a pregătit Oratorica, SUNĂ ACUM la numărul 060.735.533. Detalii pe: www.oratorica.md

 

Pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2015 PC: ORATORICA
Pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2015 PC: ORATORICA
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente