Aplică la Hackathonul Global din Seul și fii programator în stil Gangnam

Gangnam-The-Origin-Place-of-Psys-Gangnam-Style1
Foto: Cartierul Gangnam din Seul PC: goista.com

Programatorii și designerii din întreaga lume sunt invitați să aplice la Hackathonul Global din Seul, Coreea de Sud, pentru a genera schimbări tehnologice la scară mondială.

Hackathonul are loc în perioada 29 iulie – 1 august 2015 la Centrul de Convenții și Expoziții în cartierul Gangnam, Seul. În cifre acest eveniment înseamnă: 2.000 de programatori, aproximativ 7.430 m² de spațiu pentru programare, 36 de ore, viteză la internet de 1 Gbps.

Pot aplica:

Designerii, programatorii creativi și inovativi, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, care au mai activat până acum în acest domeniu și cunosc limba engleză.

Detalii despre călătorie

Tinerii din Moldova au nevoie de viză pentru a călători în Coreea de Sud. Detalii despre cum o puteți obține, găsiți aici. Cheltuielile de călătorie vor fi rambursate.

Organizatorii îți vor asigura cazare și mese. Dacă vei fi acceptat, vei fi informat despre contribuția financiară pe care va trebui să o oferi pentru a dispune de acestea.

Completează formularul de aplicare și fii gata să faci schimb de idei și inovații la scară largă. Pentru detalii, vizitează pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente