Participă la Săptămâna Internațională a Studenților în Timișoara

iswint
Foto: PC: Facebook/ ISWinT

Studenții sunt invitați să aplice la cea de-a 22-a ediție a festivalului ISWinT (International Student Week in Timișoara), care le va oferi posibilitatea să facă schimb de experiență cu studenți străini, dar și să călătorească în Timișoara.

Festivalul reunește participanți din toate colțurile lumii, prima ediție desfășurându-se în anul 1994. Scopul organizării festivalului este de a le facilita studenților din alte țări oportunitatea de a comunica liber, de a-și exprima opiniile într-o manieră productivă, reușind toate acestea, în timp ce se bucură atât de cultura locală, cât și de culturile altor țări.

Tema de anul acesta este Develop yourself: Design the future” – „Dezvoltă-te: Proiectează-ți viitorul”. Atelierele organizate le vor da posibilitatea participanților de a realiza scurte animații sau de a introduce noi concepte folosite în formarea minților tinere ale secolului nostru prin educația non-formală.

Taxa de participare este de 110 euro.

Festivalul va avea loc între 23 iulie și 2 august 2015. Data limită de depunere a aplicărilor este 15 aprilie 2015. Găsiți aici formularul de aplicare. Pentru detalii, consultați site-ul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente