(foto) 10 coafuri simple pe care trebuie să le încerci în această primăvară

collage
Foto: Coafurile primăverii 2015

Primăvara este un motiv în plus să îți schimbi coafura sau să adopți un nou stil. Pentru a fi mai fresh nu e nevoie să mergi în fiecare zi la coafor, ci doar să vezi care sunt tendințele acestui sezon.

Noul anotimp aduce cu sine nu doar soare, copaci înfloriți și iarbă verde, ci și setea de mișcare care uneori răpește din timpul prețios al femeilor. Chiar dacă doamnele sunt antrenate în zeci de activități, dorința de a rămâne îngrijite și elegante va rămâne mereu actuală.

Uneori, pentru a arăta bine nu e nevoie să te reții ore în șir în fața oglinzii, tachinându-te cu întrebarea „Cum să aranjez azi părul?”. Un lucru este cert, și anume că frumusețea se ascunde în lucrurile aparent simple, iar noile trenduri ale acestei primăveri vin să accentueze acest fapt.

Coafurile sofisticate au ieșit din vogă, în locul lor venind cele ultra simple și comode, precum: coada de cal sau șuvițele împletite, realizarea cărora nu ocupă mai mult de 5 – 7 minute.

#1. Calota amplă
Beneficiile acestei coafuri constau în faptul că ea poate fi purtată atât la birou, cât și la o cină romantică sau la o petrecere cu prietenii. Ustensila secretă care te va ajuta – o agrafă mare și curbată cu care vei prinde părul rulat la spate.

PC: elle.ro
PC: elle.ro

#2. Șuvițele împletite
Reprezentantele sexului frumos tot mai des pot fi remarcate cu diferite cozi împletite. Pot fi enumerate de la cele mai lejere, până la cele mai dezordonate, însă este cert că acestea sunt preferatele lui Marco de Vincenzo, Michael Kors, Donna Karen sau Giamba.

 

PC: elle.ro
PC: elle.ro

#3. Ondulat lejer
Naturalețea e mereu actuală, iar buclele perfect fine par a accentua acest fapt. Dacă ai părul mai lung, poți atinge acest rezultat cu ajutorul bigudiurilor, însă dacă părul este la nivelul umerilor, poți folosi spuma de păr.

 

PC: elle.ro
PC: elle.ro

#4. Coada joasă
Un look ireproșabil la birou este coada prinsă la ceafă. Indiferent de lungimea părului, aceasta trebuie strânsă cu un elastic fin în culoarea părului tău.

 

PC: elle.ro
PC: elle.ro

#5. Accesorii vizibile
Agrafele XL, clamele și inelele metalice reapar pe arena fashionului. Ceea ce este frumos trebuie arătat, așa cum a făcut și Celine sau Christian Dior la Couture S15.

 

PC: elle.ro
PC: elle.ro

#6. Cărarea perfectă
Aerul feminin îl poți seta doar cu cărare perfect dreaptă. Nu există un aliat mai fidel al unei doamne, decât acest nesofisticat detaliu. Dacă ai fața ovală, stânge părul în dreptul urechilor, însă dacă forma feței este pătrată, e de dorit să-l strângi la ceafă.

 

PC: elle.ro
PC: elle.ro

#7. Cărarea într-o parte
Posesoarele unui păr lung pot să opteze pentru o astfel de ținută. Cărarea asimetrică va adăuga un pic de volum părului.

 

PC: elle.ro
PC: elle.ro

#8. Aspectul umed
Buzele roșii și un machiaj nude sunt aliații perfecți ai părului în stil umed. Este adevărat, o astfel de coafură trebuie purtată asumat, cu o ținută pe măsură. Părul umed poate fi foarte sexy în condițiile în care este combinat cu o rochie seducătoare.

 

PC: elle.ro
PC: elle.ro

#9. Aranjat la spate
Stilul anilor 70 reînvie, iar părul aranjat la spate devine unul dintre cele mai populare lookuri ale sezonului. Pentru a realiza o astfel de coafură, ai nevoie de un pieptene des, un uscător și puțin fixativ.

 

PC: elle.ro
PC: elle.ro

#10. Messy Hair
Această coadă răsucită aleatoriu, pare a ne facilita viața. Acest coc în stil francez nu este unul potrivit pentru a merge la un interviu de angajare, dar e perfect pentru un weekend petrecut alături de cei dragi.

 

PC: elle.ro
PC: elle.ro
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente