Aplică și alege cea mai bună opțiune pentru experiențe de leadership împreună cu AIESEC

1450902_949574298400561_1224971246982713717_n
Foto: Recrutarea noilor membri AIESEC

AIESEC, organizația de studenți prezentă în 126 de țări ale lumii, a deschis aplicările pentru toți studenții care sunt dornici de a alege cea mai bună opțiune pentru a-și dezvolta potențialul de leadership și pentru a trăi din plin diversitatea încă de pe băncile facultății.

AIESEC este organizația care nu doar oferă un sprijin enorm tinerei generații, dar și nenumărate oportunități de dezvoltare cu ajutorul cărora tinerii pot să obțină beneficii, precum:

# Interacțiune cu persoane din diferite țări ale lumii;
# Experiență de schimb intercultural;
# Participarea la conferințe și proiecte naționale și internaționale;
# Îmbunătățirea abilităților personale, cum ar fi leadership, public speaking, event and time management și a abilităților profesionale;
# Acumularea de cunoștințe practice în diferite domenii (marketing, management, comunicare, finanțe, vânzări, managementul evenimentelor și al proiectelor);
# Aplicarea cunoștințelor: learning by doing;
# Aderarea la o rețea globală de tineri.

Deoarece AIESEC Chișinău funcționează ca o simulare de companie, studenții, potențialii membri AIESEC, au posibilitatea de a acumula experiență și de a se afirma în șase domenii diferite în unul dintre cele șase departamente: Stagii Externe, Stagii Interne, Comunicare, Finanțe, Vânzări, Resurse Umane. De asemenea, membrii AIESEC beneficiază de posibilitatea coordonării unei echipe sau a unui proiect. Printre proiectele și programele organizate anual de către AIESEC, se numără: Global Talent, Globex, UpGreat, Weekend School, Summer Box, iLead, Moldova Place etc.

Acum ai posibilitatea de a aplica și de a deveni membru AIESEC Chișinău. Pentru aceasta este necesar de a completa aplicarea online până pe 15 martie, pe care o găsești aici. Următoarele etape vor fi interviul și workshopul, în urma cărora vor fi selectați membrii AIESEC.

Mai multe detalii găsești pe:

Saitul oficial  AIESEC sau pe pagina AIESEC din Facebook.

AIESEC est cea mai mare organizație de studenți din întreaga lume, prezentă în 126 de țări. La nivel internațional, organizația numără peste 100.000 de membri și este prezentă în mai mult de 2.400 de universități, care anual derulează peste 22.500 de stagii internaționale. În anul 2008 și în 2011, AIESEC Chișinău a fost desemnat cel mai activ ONG din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente