7 evenimente primăvăratice pentru miercuri, 4 martie

tcaci
Foto: PC: Anastasia Tcaci

Luna martie începe cu evenimente pictate în culori de primăvară. Iată ce poți face astăzi alături de prietenii tăi.

#1. Vernisajul expoziției Emil Childescu

1

Expoziția prezintă 37 lucrări de grafică din colecția muzeului, dar și din colecția autorului. Acestea au fost realizate în anii 1980 și 2000, reprezentând ilustrații la scrierile clasicului literaturii române Ion Creangă. Vernisajul are loc la Muzeul Național de Artă al Moldovei, începând cu ora 15:00. Detalii despre expoziție găsiți pe Facebook.

 

#2. Proiecție de filme la Biblioteca Națională a Republicii Moldova

2

Alternativ Cinema și platzforma.md – Vă invită la proiecția filmelor Palmele/Ладони, Moldova (1994) de Artur Aristakisian (secvențe) și Oameni pe străzi, România (2002) de Dumitru Grosei. Evenimentul are loc la Biblioteca Națională (str. 31 august 1989 78 A) începând cu ora 18:00. Pentru detalii vizitați pagina de Facebook.

 

#3. Orchestra Archaeus la Festivalul „Mărțișor 2015”

3

În cadrul festivalului „Mărțișor 2015” pe scena Filarmonicii Naționale evoluează orchestra Archaeus din România. Spectacolul se începe la ora 18:00. Pentru detalii despre eveniment și modul în care puteți procura biletele, vizitați iticket.md.

 

#4. Classical Impressions Ensemble

4

Festivalul „Mărțișor 2015” îți aduce un nou eveniment deosebit. Pentru a te bucura de muzică clasică oferită de o orchestră din China, vino la Sala cu Orgă începând cu ora 18:00. Detalii despre eveniment – pe iticket.md.

 

#5. Soirée francophone „Time’s Up”

 

5

Alianța Franceză din Moldova vă invită la prima serată francofonă din luna martie. „Time’s Up” este un joc de echipă la care veți învăța despre personalități francofone dar și veți avea parte de distracție pe măsură. Intrarea este liberă. Evenimentul are loc la Alianța Franceză (str. Sfatul Țării 18) începând cu ora 19:00. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#6. „Sex & Perestroika”

6

La Tipografia 5 se rulează spectacolul „Sex & Perestroika”, după romanul cu același nume de Constantin Cheianu. Evenimentul se începe la ora 19:00. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#7. IQuiz[RU]-146

7Ia-ți echipa și vino la o nouă seară de quiz. Tradițional, Pizza Celentano (str. Mircea cel Bătrân) vă așteaptă în fiecare miercuri de la ora 20:00. Detalii vedeți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente