Cum să-ți petreci ziua de marți, 3 martie

anna zaharenko
Foto: Bucură-te de primele zile de primăvară, PC: Anna Zaharenko Photographer

Pentru ziua de marți îți propunem să mergi la un film bun, să participi cu echipa ta la competiții și să asculți recitaluri de orgă.

#1. Recital de orgă de Aare-Paul Lattik, ora 18:00

aare

Muzicianul estonian Aare-Paul Lattik concertează în cadrul Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2015”, prezentând un recital de orgă din creațiile A.Guilman, A.Pärt, J.S.Bch, J.Bonnet, A.Kapp, G.Bovet, F.Glass, M.Durufle. Mai multe detalii despre eveniment afli pe iTicket.

 

#2. Public Speaking la Top Toastmasters Club, ora 19:00

toast

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadership-ului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul ce va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#3. IQuiz[RO]-120, ora 19:30

iquiz

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă echipa care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârşitul tuturor rundelor. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#4. EN Quiz – 98, ora 20:00

 

enquiz1

Jocul va consta din 5 runde, fiecare având câte 12 de întrebări. Va câștiga echipa care va avea cele mai multe puncte. Mai multe detalii vezi aici.

 

#5. Filmul „Focus”, ora 21:10

Nicky Spurgeon (Will Smith) este un escroc cu experienţă. O întâlneşte pe frumoasa Jess (Margot Robbie) şi începe să o înveţe secretele meseriei, dar dispare fără urmă când simte că începe să se ataşeze de ea. Trei ani mai târziu, Nicky şi Jess se întâlnesc din nou în Buenos Aires, unde bărbatul încearcă să păcălească un multimiliardar. Doar că Jess a pus ochii pe aceeaşi pradă. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#diez îți urează distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente