8 recomandări de evenimente pentru 28 februarie, ultima zi de iarnă

fata
Foto: PC: Pinterest/ Chandra Herrera

Ultima zi din iarna 2015, iată-iată începe primăvara, însă până să purtați mărțișor, iată recomandările noastre de evenimente.

#1. Table Tennis Tournament 4th Edition

 

Hospice Angelus
Hospice Angelus

Hospice Angelus vă invită să participați la cea de-a IV-a ediție a jocurilor de primăvară.

În cadrul evenimentului ne propunem să înregistrăm 32 de echipe formate din câte 2 membri fiecare. Pentru a fi parte a acestui eveniment caritabil, fiecare echipă va face o donație minimă de 1.000 MDL. Detalii despre echipe vedeți aici: Hospice Team.

 

#2.  Fă propagandă cu o carte – recital de poezie şi muzică pur românească

 

Prapagandă
Prapagandă

Centrul pentru copii şi părinţi Miriam instalează a şasea bibliotecă stradală „Citeşte cât încape”, sâmbătă, 28 februarie, între ora 11:00 și 13:00. Gazda acestei căsuţe va fi localul Propaganda Cafe (str. Şciusev 70). Detalii pe Facebook.

 

#3. Campionatul Național de Cultură Generală 2015

 

CMJI
CMJI

Sâmbătă, 28 februarie 2015, începând cu ora 12.00 va avea loc Campionatul Național de Cultură Generală. Inițiatoarea și coordonatoarea competiției este Societatea Română de Trivia, iar în Republica Moldova aceasta este organizată de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, pentru al doilea an consecutiv.

Locul desfășurării: Erudit Club (Chișinău, str. A.Pușkin 52).

Înregistrarea participanților individuali și a echipelor: prin mesaj în acest eveniment (maximum 40 de persoane la proba individuală și maximum 10 echipe la proba pe echipe). Detalii pe Facebook.

 

#4. UITe Mafia Club: LXIII (Goodbye Winter Edition)

 

UITe
UITe

Mafia este un joc social prin intermediul căruia îți dezvolți capacitățile analitice și controlul propriilor emoții. Jucăm după reguli profesioniste, dar ne orientăm la persoanele care nu au mai jucat sau au o experiență limitată, la 17:00, la Orange Cafe, detalii pe Facebook.

 

#5. M-am prins de prima oară

 

TEI
TEI

Club TEI prezintă primul stand-up cafe din Chișinău, la Teatrul „Eugene Ionesco”. Începând cu 18.30, aveți ocazia să vă amintiți cu umor cum ați tras rușinea în public, luând țeapă de la această fermecătoare și neîndurătoare „prima oară”. Evenimentul va avea loc în cadrul CLUBului Teatrului „Eugene Ionesco”, în cafeneaua din hol, unde va fi improvizat un Parlament al umorul, cu exact 101 locuri! Detalii în eveniment.

 

#6. Art of the Big Band

 

Big Band
Big Band

Jazz Orchestra Academiei de Muzica, Conducător Petru Haruța, la 19:00, la Tipografia 5, intrarea 70 lei, detalii pe Facebook.

 

#7. Deschiderea Oficială a magazinului Vinurile Moldovei

 

Vinurile Moldovei
Vinurile Moldovei

Vă așteptăm cu drag să sărbatorim sfârșitul iernii și începutul primăverii la un pahar de vin și o vorbă bună cu oameni frumoși și deosebiți și să marcăm începutul unui nou drum în promovarea culturii vinului in Republica Moldova! În program: degustare de vinuri, fourchette, dansuri, cântece și bună dispoziție! La 14:00, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 126, intrarea liberă, detalii pe Facebook.

 

#8. Light Quest: Castelul secret

 

Castelul secret
Castelul secret

City Quest vă așteaptă la o nouă aventură prin oraș, la 21:00, detalii vedeți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente