Previziuni astrologice: Cum stai cu iubirea în prima lună de primăvară

large (1)
Foto: Horoscopul lunii martie PC: weheartit.com

Martie este o lună provocatoare, avem de-a face cu foarte multe schimbări, în special în zona relațiilor. Careul Uranus – Pluto va răscoli amintiri și va fi radical în privința unor situații.

Totodată, se poate observa o accentuare a impulsivității, ceea ce înseamnă că unele decizii nu vor fi corecte.

Dacă vrei să afli ce ți-au rezervat astrele la capitolul dragoste, citește horoscopul lunii martie 2015:

Berbec

Prima parte a lunii va fi pasională și plină de surprize pentru tine. Flirturile se pot transforma într-o adevărată poveste de dragoste. Marte și Venus se vor afla în Berbec, ceea ce înseamnă că aduc un imens potențial erotic. În a doua parte a lunii dorințele sexuale vor fi puternice, dar, în același timp, vei simți nevoia să îți exprimi sentimentele față de persoana iubită.

Taur

Pe parcursul acestei luni trebuie să încerci să-ți pui dorințele în armonie cu modul de a acționa. Dacă îți dorești o relație serioasă, trebuie să te comporți în așa fel, încât persoana de lângă tine să își dorească același lucru. Astrele te pot ajuta să atragi dragostea în viața ta, iar sexualitatea ta poate atinge cote maxime spre sfârșitul lunii.

Gemeni

În prima parte a lunii dragostea se îmbină foarte bine cu armonia, dar acest lucru nu va fi suficient pentru tine. Ești dornică de noi aventuri și de distracții și uiți câteva principii importante de viață. Cu toate acestea, astrele îți vor îmbuna inima și te vor ajuta să privești cu alți ochi relația actuală. Dacă ești în căutarea iubirii, sfârșitul lunii martie te poate găsi în brațele unei noi cuceriri.

Rac

Este o perioadă calmă și liniștită pentru tine, din toate punctele de vedere. Viața în doi decurge normal, iar partenerul de viață este foarte înțelegător față de tine. Stați foarte bine și la capitolul sex, iar sentimentele voastre par să fie mai puternice ca niciodată. Totuși, trebuie să ai grijă spre sfârșitul lunii, este posibil să apară unele probleme legate de bani și astfel, să se ajungă la câteva certuri.

Leu

Cu ajutorul lui Saturn, aflat în casa cuplului Leului, vei avea parte de o viață amoroasă plină de satisfacții. Martie este una dintre cele mai bune luni pentru tine, ceea ce înseamnă că trebuie să profiți din plin de fiecare zi. Planetele se aliniază în favoarea ta, iar viața ta sexuală poate atinge cote maxime. Ai grijă, prea mulți pretendenți îți pot da bătăi serioase de cap. Călătoriile pot avea un impact bun asupra relației tale.

Fecioară

Soarele se află în casa cuplului Fecioarei până pe data de 21 martie, ceea ce înseamnă că tu vei avea o viață sentimentală lipsită de griji. Dorințele sexuale puternice și pofta de viață te vor transforma într-o partidă foarte bună. Ai grijă totuși, eclipsa de soare din 20 martie poate aduce evenimente neașteptate și poate provoca câteva schimbări care nu vor fi pe placul tău.

Balanță

Uranus, Marte, Venus și Soarele își vor da întâlnire în casa cuplului Balanței, ceea ce înseamnă că relația ta poate prinde din nou viață. Planul sentimental intră într-o etapă dinamică și apar foarte multe evenimente semnificative. Nopțile pline de pasiune nu lipsesc, iar ofertele sunt nenumărate. Sunt șanse foarte mari să apară și o nouă relație în cazul unor nativi sau ca relația existentă să treacă printr-un proces de schimbare care va duce la despărțire.

Scorpion

Soarele, Mercur și Neptun se află în casa iubirii Scorpionului, ceea ce înseamnă că va fi o perioadă interesantă pentru tine, din multe puncte de vedere. Energia ta sexuală atinge cote maxime și reușești să atragi foarte multi pretendenți. Deși principalul tău scop este să-ți faci o relație serioasă, se pare că astrele au alte planuri pentru tine. Ai grijă, s-ar putea să te încurci în flirturi.

Săgetător

Martie este cea mai pasională lună pentru Săgetători. Evoluțiile în ceea ce privește viața sentimentală sunt fenomenale, iar tu te bucuri de foarte multă atenție din partea sexului puternic. Uranus și Marte vor fi foarte active și te vor ajuta să îți găsești jumătatea. Dacă ești implicată într-o relație, sunt șanse să vă îmbunătățiți viața sexuală.

Capricorn

Prima parte a lunii nu va fi foarte generoasă cu tine, dar nu trebuie să te îngrijorezi, astrele ți-au rezervat câteva surprize. Pe 17 martie Venus va intra în casa iubirii Capricornului și va aduce foarte multe schimbări benefice. Dacă ești în căutarea iubirii, sfârșitul lunii te poate găsi în brațele unei noi cuceriri.

Vărsător

Jupiter se află în casa iubirii Vărsătorului, ceea ce înseamnă că tu vei avea foarte multă energie și vei reuși să faci numeroase schimbări în viața ta. Așteaptă-te la o discuție importantă sau la un mesaj care îți poate schimba complet destinul. Totodată, sunt șanse să apară o nouă dragoste. Partea a doua a lunii este favorabilă momentelor de intimitate.

Pești

În prima parte a lunii martie 2015 Mercur se află într-o poziție care nu e avantajoasă. Nu se vor întâmpla foarte multe lucruri în zona sentimentală, iar tu vei avea tendința să iți pierzi orice urmă de speranță. Cu toate acestea, Venus vine puternic din urmă și este interesată de mai multe aspecte, ceea ce înseamnă că viața ta sentimentală poate reveni la normal.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente