Universitatea de Stat din Moldova (USM) invită tinerii la Ziua Ușilor Deschise

usmq
Foto: Burse Erasmus+ pentru studenții și profesorii USM

Universitatea de Stat din Moldova invită toți doritorii la evenimentul „Parteneriat pentru calitate”, care va avea loc la data de 26 februarie 2015, între orele 10.00 șo 16.00 și se va desfășura la adresa A. Mateevici, 60, blocul IV.

Agenda evenimentului va include „Ziua ușilor deschise”, „Târgul forțelor de muncă” şi „Târgul activității de voluntariat” pentru liceeni, studenți şi absolvenți. Cei interesați, vor avea posibilitatea de a comunica cu potențiali angajatori, care își vor expune ofertele de angajare și astfel, vor facilita integrarea socio-profesională a acestora.

Liceenii, prezenți la eveniment, vor fi informați despre oportunitățile educaționale, relaționând cu reprezentanții facultăților, adițional vor beneficia de o consiliere în carieră, ceea ce va contribui la determinarea unui traseu educațional reușit.

Concomitent, partenerii prezenți la eveniment, vor face o prezentare referitor la companiile lor, iar reprezentanții ONG-urilor vor desfășura un seminar cu privire la beneficiile voluntariatului.

Evenimentul este la cea de-a III-a ediție, organizat de Centrul de Ghidare în Carieră şi Relaţii cu Piaţa Muncii cu participare gratuită.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente