Dacă ești în căutarea unor noi experiențe în timpul studiilor, aplică acum la BEST Chișinău

Afis-Recrutari-Iarna-2015-01
Foto: PC: best-chisinau.org

În această iarnă Grupul Local BEST Chișinău își deschide din nou ușile pentru studenții dornici să obțină o nouă experiență, o nouă atitudine, o nouă provocare.

BEST Chișinău, este un Grup Local al BEST (Board of European Students of Technology), prezent în 96 universități din 33 țări europene și este o organizație apolitică și nonprofit. Începând din 2007, BEST Chișinău nu încetează să valorifice potențialul ingineresc al studenților și să le ofere învățământ complementar celui universitar.

„Oportunitățile pe care le oferim te vor ajuta să-ți găsești și dezvolți potențialul în diferite domenii, prin intermediul proiectelor de voluntariat, atât locale, cât și internaționale, vei acumula cunoștințe și experiență necesară fiecărui student proactiv. Membrii organizației beneficiază de multe sesiuni de training și ateliere de lucru, care, la rândul lor, pun o bază impunătoare unei viitoare cariere de succes. Devenind membru BEST Chișinău îți vei lărgi cercul de prieteni, vei învăța și te vei dezvolta multilateral, iar oportunitatea de a călători în diferite țări ale Europei îți va stimula setea de cunoștințe și implicare socială”, spun voluntarii din BEST Chișinău.

Doritorii să obțină o dezvoltare profesională, să-și valorifice abilitățile personale și, nu în ultimul rând, să-și găsească prieteni noi pentru o atmosferă productivă în cadrul organizației, pot aplica până pe 17 februarie pe site-ul organizației: www.best-chisinau.org

Definește-ți viitorul! Fă parte din echipă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente