(foto) Experții și consumatorii au ales «ROGOB»

rogobcollage
Foto: PC: #diez

Săptămâna trecută, compania ROGOB a primit două premii prestigioase – «Operator alimentar responsabil» din partea Fundației Est – Europene și «Reputație și Încredere» în cadrul concursului «Marca Comercială a anului».

Calitatea și securitatea produselor companiei «ROGOB» au fost apreciate la cel mai înalt nivel. Concursul «Promovăm Siguranța Alimentară» a fost organizat de către Fundația Est – Europeană. Selecția riguroasă a fost trecută de trei companii, dintre care doar «ROGOB» se ocupă de producerea delicateselor din carne. Aprecierea dată de experți s-a bazat pe mai multe criterii, iar o atenție deosebită s-a acordat securității procesului de producere, precum și analizelor de laborator a mostrelor de produse. Mai mult decât atât, experții au confirmat că produsele «ROGOB», pe care le vedem pe rafturile magazinelor, corespund în totalitate standardelor europene în ceea ce privește ambalajul și eticheta.

Astfel, câștigător al concursului și distincției «Operator alimentar responsabil» a devenit compania «ROGOB». Premiul a fost oferit la 29 ianuarie 2015 în cadrul Galei Festive «Marca comercială a anului». Evenimentul are loc anual la inițiativa Camerei de Comerț și Industrie, precum și a Agenției de Stat a Proprietății Intelectuale. Compania a devenit și deținătoarea celei mai înalte distincții – «Mercuriul de Aur» – în nominalizarea «Reputație și Încredere», în cadrul aceluiași concurs.

 

PREMIU

 

Directorul general al companiei «ROGOB», Igor Roșca, a remarcat că, concursul «Promovăm Siguranța Alimentară» este foarte important pentru Republica Moldova, care, astăzi, implementează cerințele europene în ceea ce privește calitatea și securitatea produselor alimentare. „Premiul obținut la acest concurs este foarte important pentru noi, ținând cont de intențiile noastre de a intra pe piața europeană de salamuri și delicatese din carne. Aplicând pentru acest concurs, am fost siguri că rezultatele monitorizării independente a companiei noastre și analizele produselor vor fi pozitive, iar acestea vor garanta succesul nostru. Această încredere s-a bazat pe aprecierea înaltă pentru condițiile sanitare ale companiei, atribuită vara trecută în cadrul vizitei Comisarului UE pentru Sănătate și Protecția Consumatorilor, Tonio Borg și Christian Schmidt, Ministru Federal al Alimentaţiei şi Agriculturii Republicii Federale Germania. Ei au afirmat că, pe criterii de securitate și calitate, produsele noastre vor fi competitive pe piața europeană”, afirmă Igor Roșca.

 

Vizita Comisarului European pentru Sănătate și Protecția Consumatorilor la fabrica de mezeluri ROGOB
Vizita Comisarului European pentru Sănătate și Protecția Consumatorilor la fabrica de mezeluri ROGOB

 

ROGOB SRL a fost fondată în anul 1997 și astăzi este cea mai mare și modernă companie din Moldova producătoare de salam și delicatese din carne. Amplasată în satul Goianul – Nou (mun. Chișinău), capacitatea de producție a companiei depășește 45-50 tone de produs final timp de 24h. În calitate de materie primă, compania folosește doar carne proaspăt refrigerată. Produsele ROGOB sunt comercializate în 3,4 mii unități comerciale în toată țara, de asemenea, compania deține 13 magazine de firmă. În cadrul companiei muncesc circa 400 angajați.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente