Ce previziuni astrale ne aşteaptă în luna februarie?

leu
Foto: PC: elle.com

Luna februarie promite a fi cea mai pasională perioadă calendaristică din acest an. Februarie poate fi asociat cu luna deciziilor, analizelor, conştientizărilor, iniţiativelor. În această lună, majoritatea semnelor zodiacale vor suferi schimbări în cursul lor de formare personală. Să vedem care sunt previziunile astrologice pentru a doua lună din acest an.

Berbec

 

PC: elle.com
PC: elle.com

Anul 2015 este un an relevant pentru berbeci, întrucât, în plan relaţional, realizezi cât de important este celălalt pentru tine şi cauţi modlităţi de a face ca relaţia să meargă mai bine. Lucrurile nu sunt deloc simple în această perioadă, dar conduc spre o viaţă amoroasă stabilă. Pentru berbeci sunt favorizate activităţile cultural – ştiinţifice, studiile aprofundate, specializările, călătoriile profesionale şi iniţiativele care implică distanţe mari. Berbecul este rezistent de felului lui, dar, din când în când, mai are momente de slăbiciune, ca fiecare. Luna februarie trebuie privită cu precauţie. În orice proiect, bazează-te în primul rând pe tine! Ceilalţi pot avea reacţii atipice.

 

Taur

 

PC:  elle.com
PC: elle.com

Primele două decade din februarie 2015 ar putea fi foarte romantice pentru tauri. Este o perioadă bună pentru a ieşi mai mult în societate împreună cu partenerul/ partenera, pentru a petrece alături de prieteni sau pentru a face planuri de viitor. Un subiect aflat în atenţia taurilor pe tot parcursul lunii februarie 2014 este sexualitatea, un domeniu asupra căruia se mai poate lucra pentru îmbunătăţire: mai există căi neexplorate, mai există loc pentru comunicare pentru a ajunge la o acordare perfectă. Februarie 2015 are puternice conotaţii financiare pentru tauri. Se observă o mobilizare a resurselor pentru ameliorarea sau consolidarea poziţiei, fie o orientare a scopurilor către activităţi mai profitabile. Dacă ai vreo problemă, cere sprijinul familiei.

 

Gemeni

 

PC: elle.com
PC: elle.com

În luna februarie, gemenii se află în cea mai proeminentă şi puternică poziţie posibilă, făcând ca sentimentele şi dorinţele să capete anvergură şi să primeze asupra raţiunii. Această configuraţie poate crea momente amoroase de un farmec şi o intensitate fără egal. Informaţia, comunicarea şi drumurile sunt în topul preocupărilor gemenilor pe tot parcursul lunii februarie. Este o perioadă excelentă pentru studiu, cercetare, concepţie, redactare, publicare, conferinţe şi interviuri, călătorii, întâlniri, negocieri, ba chiar şi pentru activităţi care cer sprinteneală şi îndemânare. Este recomandat, totuşi, să eviţi excesele, către care ai acum o înclinare mai accentuată. Fă-ţi o listă de priorităţi şi concentrează-te asupra ei!

 

Rac

 

PC: elle.com
PC: elle.com

Februarie nu este cea mai spectaculoasă lună în plan sentimental pentru raci. Este vorba, la nivel comun, de rutină şi de împărţirea responsabilităţilor în cuplu, iar la un nivel mai elevat, despre căutări cultural – spirituale, despre dorinţa comună de a descoperi noi orizonturi. În schimb, este o lună curent favorabilă pentru carieră şi bani. Toţi factorii care guvernează munca, poziţia, prestigiul şi finanţele racului se află în poziţii de forţă, gata de atac şi de mari cuceriri. Profită! Nu-ţi neglija afecţiunile (dacă ai) şi du o viaţă cât mai echilibrată şi ordonată! Fii prudent(ă) în privinţa demersurilor financiare, mai ales în prima parte a lunii.

 

Leu

 

PC: elle.com
PC: elle.com

Comunicarea rămâne esenţială pentru viaţa sentimentală a leului pe tot parcursul lunii februarie. Viaţa partenerială a leilor este marcată de discuţii, dezbateri, corespondenţă, mesaje pe diverse subiecte, dintre care unele importante, cu rădăcini vechi, ce îşi caută limpezirea. Este rost de drumuri şi întrevederi, se negociază, se simte o dorinţă de înnoire sau reorganizare. În luna februarie este vorba de colaborări, contracte, relaţii cu clienţii, consiliere, proiecte de grup. Pot să apară şi alte forme de interacţiune, de genul rivalităţilor, concurenţei sau chiar al litigiilor. Este recomandat să ai grijă mai ales în a doua jumătate a lunii. Fereşte-te de exagerări şi încearcă să cultivi mai mult modestia!

 

Fecioară

 

PC: elle.com
PC: elle.com

Nimic nu poate stăvili sentimentele fecioarelor, nimic nu le poate opri din drumul către persoana pe care o doresc. Nu mai există prudenţă, nici raţiune, ci doar instincte. Ultima decadă din februarie este mai puţin pasională pentru fecioare, dar le predispune la un romantism idealist, care poate fi fermecător, însă le poate induce în eroare. Tot în această lună interacţionezi activ cu ceilalţi, legi noi parteneriate sau pui capăt unor parteneriate care te nemulţumeau. Februarie este semnificativ şi în ceea ce priveşte organizarea stilului de viaţă, îngrijirea corporală şi atenţia acordată înfăţişării şi vestimentaţiei. Încearcă să te comporţi mai moderat şi mai diplomat în relaţii!

 

Balanţă

 

PC: elle.com
PC: elle.com

Februarie este o lună mai puţin activă pentru acest semn zodiacal. Ceea ce ţi se întâmplă, depinde de tine în mare măsură, aşa că încearcă să te porţi echilibrat şi cu mult tact. În această perioadă instinctul sexual este puternic, emoţiile intense, dar rişti să ai reacţii exagerate sau să iei decizii amoroase greşite. Din fericire, munca, deşi multă, poate fi şi plăcută. Poate fi chiar foarte productivă, dacă lucrezi sistematic şi ordonat. Ai parte de circumstanţe care te favorizează, ştii să te plasezi în centrul atenţiei şi într-o lumină bună. Este o perioadă excelentă pentru balanţe, mai ales pentru cele care lucrează în domeniul artelor, divertismentului, reprezentării.

 

Scorpion

 

PC: elle.com
PC: elle.com

Februarie este o lună grozavă pentru distracţii şi isprăvi amoroase. Îţi exprimi instinctele cu multă forţă, te scuturi de inhibiţii, flirtezi cu avânt tineresc, nu permiţi sub nicio formă concurentei să-ți sufle prada de sub nas, iar în dormitor eşti pur şi simplu o tornadă care-şi lasă perechea uluită, încântată şi secătuită de puteri. Scorpionii sunt în mare formă în primele două decade din februarie, cu bateriile bine încărcate, cu poftă de acţiune, cu reacţii rapide şi precise, plini de adrenalină, dar presiunea este mare. În ultima decadă, presiunea este chiar foarte mare, putând provoca tot felul de „scurtcircuite”: iritare nervoasă, accidentări, infecţii, inflamaţii, crize diverse. Repară ceva prin casă, schimbă, renovează sau redecorează!

 

Săgetător

 

PC: elle.com
PC: elle.com

Prima parte a lunii februarie nu abundă în oferte galante pentru săgetători. Este mai degrabă o perioadă retrasă, în care pui preţ pe intimitate, o perioadă de analiză şi evaluare, în care examinezi mai îndeaproape ce aşteptări ai de la celălalt şi ce poți oferi în schimb, cât preţuieşte pentru tine legătura actuală. Se mai poate să apară situaţii care pun faţă în faţă tendinţele „cuminţi”, conservatoare, cu o mare sete de libertate şi nonconformism. Iubirea pluteşte în aer şi se poate manifesta sub cele mai neaşteptate şi surprinzătoare forme. Se poate să faci şi bani frumoşi, dar ai tendinţa să cheltuieşti prea mult, din dorinţa de a arăta şi a te simţi bine.

 

Capricorn

 

PC: elle.com
PC: elle.com

În luna februarie, erotismul înfloreşte prin cuvinte la capricorni. Fă-ţi planul, pune-ţi la bătaie puterea de convingere (care acum este inegalabilă) şi adu-ţi viaţa sentimentală în planul faptelor concrete. Luna februarie este excelentă pentru activităţi intelectuale, instruire, acumularea de noi cunoştinţe şi informaţii, munca de concepte, redactare, editare. Te descurci bine şi la examene sau interviuri. Pentru capricorni, cheia reuşitei, în februarie, este comunicarea. Ai o copleşitoare putere de convingere şi-ţi transmiţi mesajele cu forţă şi strălucire, dându-ţi gata interlocutorii. Succesul te urmăreşte şi dacă te ocupi de comerţ sau orice fel de alte schimburi. Foloseşte energiile ultimei decade pentru acţiuni dinamice legate de casă, proprietăţi, familie!

 

Vărsător

 

PC: elle.com
PC: elle.com

Pe parcursul lunii februarie, ai speranţe foarte mari cu privire la comportamentul partenerului şi la dovezile de preţuire pe care acesta ar trebui să ţi le ofere. Poziţia zodiacală radiază energie şi magnetism, dar îţi accentuează egocentrismul şi te face să consideri că ţi se cuvine şi mai multă atenţie, decât de obicei. Poţi fi foarte fericit(ă) în februarie, dar pentru asta trebuie să ai aşteptări rezonabile şi să încetezi să te crezi buricul pământului. Reţeta reuşitei vărsătorilor în februarie 2015: energia, iniţiativa şi ingeniozitatea, în combinaţie cu bunele relaţii sociale şi profesionale. Tratează cu mai multă seriozitate tendinţa către excese, care poate avea repercusiuni neplăcute.

 

Peşti

 

PC: elle.com
PC: elle.com

Pofta de cucerire, puterea de seducţie a peştilor şi disponibilitatea lor afectivă sunt la apogeu, iar numărul oportunităţilor amoroase creşte. Trăirile sunt impetuoase, dorinţele sunt puternice şi nerăbdătoare şi se exprimă, uneori, dramatic sau excesiv. Evenimentele, deşi palpitante, pot fi bulversante. Eşti gata să-ţi reconfigurezi obiectivele de viaţă în funcţie de impulsurile pasiunii. Uneori, metodele tale sunt pripite, agresive sau nechibzuite şi tinzi să porneşti bătălii prea mari. Cu toate astea, poţi avea succes, dar ca să-ţi atingi obiectivele, trebuie să înţelegi că ai nevoie de luciditate, tact şi strategie. Surplusul de energie de care beneficiază peştii în februarie trebuie consumat în mişcare sau alte activităţi viguroase. Încearcă să-ţi impui mai multă disciplină în gândire şi acţiune!

Irina Gurdila

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente