Bucuria, producătorul moldovean de dulciuri, a intrat pe segmentul de vânzări online în România

p_179075_760x420-00-65
Foto: PC: Wall-street.ro

Bucuria, producătorul moldovean de dulciuri din ciocolată care a intrat pe piața din România în urma cu câțiva ani, a deschis un magazin online, prin intermediul căruia și-a propus să își vândă produsele mai ușor către clienții din România și nu doar pentru cei din București.

Potrivit Wall-street.ro, Bucuria (România) deține, în momentul de față, șapte spații de vânzare în București, strategia producătorului de dulciuri fiind de a se axa pe zone intens circulate, așa cum este cazul spațiilor pe care le deține în stațiile de metrou de la Piața Unirii 1 și 2, Piața Universității, Piața Romană, Piața Victoriei, Gara de Nord și Nicolae Grigorescu.

 

760x0-00-90 (1)
PC: wall-street.ro

 

Cum funcționează comandă online BucuriaRomania.ro

Modelul de livrare online funcționează similar ca și în cazul altor produse comercializate în mediul virtual. Practic, utilizatorul adaugă produsele dorite în coș, iar după finalizarea comenzii poate opta pentru modalitatea de plată dorită: ramburs, transfer bancar sau plata în numerar la unul din lanțul de magazine de dulciuri. Potrivit informaților disponibile pe site-ul companiei, în momentul de față, Bucuria nu permite clienților posibilitatea plății online cu cardul.

Clienții români pot beneficia de transport gratuit acasă sau la birou în cazul unor comenzi de peste 250 de lei românești (echivalentul a 1135.88 MDL) sau o taxă de livrare de 10 lei (45.44 MDL) pentru comenzile între 50 și 250 de lei românești. Conform informațiilor disponibile pe site-ul companiei, comanda minimă pe Bucuria.ro este de 50 de lei (227.18 MDL). Pe lângă modalitățile de plată enumerate, Bucuria oferă posibilitatea ridicării comenzilor și din punctele de vânzare din stațiile de Metrou în care este prezent.

 

760x0-00-90
PC: wall-street.ro

 

Producătorul moldovean de dulciuri din ciocolată comercializează bomboane din ciocolată, zefir, napolitane, jeleuri, biscuiți, caramele și un sortiment de produse pentru diabetici. Înființată în anul 1946, S.C. „Bucuria” S.A. este cea mai mare firmă producătoare de produse de cofetărie din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente