(video) „Regina de pe Facebook” – piesa care ironizează comportamentul fetelor din Chișinău

olga
Foto: Olga Roman, solista formației Right Sight PC: Right Sight

Cântecul „Regina de pe Facebook” este noua compoziție a băieților talentați de la Right Sight, o piesă care vine să sublinieze anumite comportamente din societatea rețelelor de socializare în care trăim.

În versurile cântecului se face referință la câteva localuri de fițe din Chișinău, evenimente recente și tendințe ale tinerilor din Capitală.

Formația Right Sight a apărut în primăvara anului 2012 și este formată din Ștefan Sanduță (acordeonist), Dan Vozniuc (chitarist și muzică), Vasile Diaconița (violonist), Nicu Modoranu (solist), Olga Roman (solistă), Serghei Crasnov (bass) și Nicu Balmuș (tobe).

 

Formația Right Sight PC: Right Sight
Formația Right Sight PC: Right Sight

Solistul formației, Nicu Modoranu, este din Vaslui și, de când s-a lansat formația, le era mai greu să se întâlnească pentru a scoate cântece noi, acum însă, Nicu s-a mutat la Chișinău.

Right Sight s-a lansat cu piesa „Beautiful dream” pe YouTube la 29 iunie 2012 și „Regina de pe Facebook” e cea de-a șasea melodie pe care o lansează formația. De asemenea, la două din ele, există și câte un videoclip. Pe toate le puteți asculta pe canalul Right Sight pe YouTube.

Dan Vozniuc ne spune: „Sperăm ca prin această nouă piesă mai multe persoane să afle de noi și să putem face mai ușor muzică bună.”

Băieții spun că au făcut o piesă despre cel mai actual lucru pe care l-au simțit acum și cântecul nu e doar despre fete, dar și despre băieți, căci ei la fel au aceleași comportamente, doar că, nu puteau numi piesa „Regele de pe Facebook”, că nu sună melodios.

 

Formația Right Sight PC: Right Sight
Băieții din formația Right Sight PC: Right Sight

Pe viitor, formația va face mai multă muzică și va organiza o serie de concerte cu tematica Forever Young, unde va cânta atât cover-uri ale unor piese mai cunoscute, dar își va promova, în același timp, și piesele pe care le are. La concertele Right Sight, împreună cu ei cântă și Jessica Rabbit (vocea căreia o auzim în piesa „Regina de pe Facebook”), o cântăreață pe care băieții o consideră foarte talentată și cu care le face plăcere să colaboreze.

Pentru a fi mereu la curent cu ce nou mai apare la formația Right Sight, urmăriți-le pagina de Facebook: Right Sight.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente