Cum să petreci ziua de duminică, 25 ianuarie

dsc_1593
Foto: Evenimente pentru ziua de duminică, PC: contest.thesca.org

25 ianuarie promite a fi o zi plină de evenimente artistice și cognitive. Alege evenimentul pe gustul tău și mergi la o plimbare pe final de weekend.

#1. Beauty-Petrecere pentru domnișoare, ora 10:00

 

event

Vin-o la o seminar, care te va ajuta să acumulezi cunoștințele necesare ca să alegi corect produsele cosmetice. Participarea la seminar costă 99 de lei. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#2. Seminar cosmic, ora 10:00

 

tucano

Vin-o la primul seminar cosmic moderat de Astroclub Moldova. Vei face o călătorie printre stele, vei afla lucruri interesante si mituri despre constelații. Intrarea este liberă. Locația: Ttucano Coffee Brasil. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#3. Offline #45 al Clubului de Sci-Fi și Fantasy, ora 12:00

 

offline

Tema pentru acasă a acestui offline este cartea „Survivor” de C. Palahnyuk. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#4. Grant Writing Workshop, ora 12:00

 

grant

Aplicările pentru FLEX Alumni Grant și GYSD Matching Grant sunt deschise. Iată de ce, reprezentanții FLEX au venit cu idei de proiect și ar fi bucuroși dacă mai multă lume ar fi implicată. Mai multe detalii despre eveniment și teme afli aici.

 

#5. Just Poetry! Only Poetry!, ora 14:00

 

poetry

Toți cei care scriu poezii și cei care le apreciază, sunt invitați la Ggaleria „Atrium” din Shopping Moldova, pentru a da frâu liber inspirației. Va fi un microfon deschis, la care vei putea citi atât poeziile tale preferate, cât și cele scrise de tine. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#6. Flashmob „Salvează 200 ani pentru o doză de aluminiu!”, ora 14:00

 

reciclare

Alătură-te echipei Reciclare.md la acest flashmob. În cadrul coworking-ului Generator Hub vor fi amplasate containere de colectare a dozelor de aluminiu și bateriilor, iar cine va aduce doze sau baterii va primi autocolante cu Reciclare.MD. Mai multe detaliid espre eveniment afli aici.

 

#7. Petrecerea pentru copii cu Rapunzel, ora 17:00

 

mandarin

În cafeneaua Mandarin, toți copiii sunt așteptați la o petrecere colorată și frumoasă, unde picii vor încerca să o salveze pe frumoasa cu părul blond Rapunzel. Mmai multe detalii ale evenimentului le găsești aici.

 

#8. Spectacolul „Chirița în provincie”, ora 18:30

 

chirita

Spectacolul ce debutase tocmai în 1993 pe scenile Moldovei, rămâne a fi mereu actual, cu umor debordant și cu o abundență de situații și aluzii la realitățile social-politice ale vremii. Cel mai longeviv spectacol din R. Moldova se joacă și astăzi cu sălile pline, chiar și după 20 de ani. Chirița îți dă întâlnire mâine, la teatrul „Eugene Ionesco”. Mai multe detalii despre eveniment afli pe pagina iTicket.

 

#9. Cover me in dance, ora 19:00

 

coverme

Vin-o la o petrecere drăguță, unde vei dansa sub muzica și remixurile preferate. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#10. Concertul in memoriam Vladimir Vîsoțki, ora 19:30

 

vladimir

Marelui cântăreț rus s-ar fi împlinit 77 de ani. Iată de ce, toți fanii muzicii lui Vîsoțki sunt invitați să asculte despre trecutul și muzica lui. Locația: Taxi Blues Cafe. Intrarea este liberă. Mai multe detaliid despre eveniment afli aici.

 

#11. SUPERVISION #20 by Lo, ora 22:00

 

tipo5

În programul serii la Tipografia 5 intră: o bandă a DJ, actori ai scenelor mari și mici, barmani cool și supermani. Intrare liberă. Mai multe detalii afli aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente