Încep înscrierile la Miss ASEM – Viitoarea femeie de Afaceri 2015

asem
Foto: Miss ASEM 2014

Cea de-a XIII-a ediţie a concursului de frumuseţe şi inteligenţă „Miss ASEM – Viitoarea femeie de afaceri”, se pregăteşte să întâmpine tinerele aspirante la statutul de cea mai frumoasă domnişoară care va reprezinta Academia de Studii Economice a Moldovei în anul 2015.

Înscrierile pentru Preselecţia Miss ASEM 2015 se vor putea realiza în două moduri:

# Prin trimiterea unui e-mail cu formularul de aplicare la adresa: [email protected], la care vei atașa cel puţin trei fotografii şi datele personale.

# Prin completarea formularului tip, care va fi distribuit la decanatele facultăţilor din cadrul instituţiei.

În urma preselecției vor fi selectate 10 participante.

Despre concurs

Participantele nu vor suporta cheltuieli legate de vestimentație, machiaj sau coafură, acestea fiind asigurate de partenerii evenimentului.

Juriul va fi compus din 15 persoane din diferite domenii: sponsorii evenimentului, personalităţi din domeniul afacerilor, politică, artă, vedete.

Probele concursului vor scoate în evidenţă calităţile de frumuseţe, inteligenţă și ingeniozitate ale participantelor. Nu vor fi probe de defilare în costume de baie.

Finala proiectului va avea loc la sfârşitul lunii martie – începutului lunii aprilie, într-unul din cele mai selecte localuri din Chişinău. Câştigătoarea va beneficia, pe lângă cadourile acordate de organizatori şi sponsorii concursului, şi de acces direct la cele mai mari evenimente de fashion şi frumuseţe din Chişinău. Accesul la eveniment se va face pe baza biletelor dar şi conform listei de invitaţi.

Data limită de aplicare este 8 februarie 2015, ora 20:00.

Anul precedent, câştigătoare a fost desemnata Alina Jereghi, studenta facultăţii Economie Generală şi Drept din cadrul ASEM. Vezi aici mai multe detalii despre eveniment.

Pentru mai multe detalii despre concurs, puteți apela la numerele de telefon:

+373 224 02 934;
+373 790 31 489.

Persoana de contact: Mihaela Grumeza

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente