10 evenimente pe care să nu le scapi în ultima sâmbătă a anului, 27 decembrie

main
Foto: Vezi mai jos câteva evenimente pe care să nu le scapi pe 27 decembrie, PC: Alexander Spatari

Ultimul weekend al anului promite a fi încărcat cu evenimente excepționale. #diez ți-a pregătit o listă de cele mai utile, colorate și distractive evenimente ale ultimei sâmbete din 2014.

#1. Presentation skills, ora 10:30

event

Un workshop unde poți învăța și implementa cunoștințele tale în domeniul prezentărilor, instantaneu. Limba de comunicare va fi engleza, iar organizatorii spun că locurile sunt limitate, așa că, grăbește-te să te înregistrezi pe pagina de Facebook a evenimentului. Locația: Centrul Lingvistic Lingua Franca.

 

#2. Povestea „Anul Nou în Împărăția 3/12”, orele 11:00 și 16:00

 

event1

Toți copiii sunt invitați să sărbătorească Anul Nou într-o poveste de sărbătoare sau de dimineață, la ora 11:00, sau mai aproape de seară, pe la orele 16:00. Locația: Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Mai multe detalii vezi aici.

 

#3. Filmări Erudit Cafe: Primul sezon 2015, ora 11:00

 

event2

Filmările au loc pe 27 și 28 decembrie. Noul sezon va avea un nou format. Fiecare emisiune va fi compusă din 2 runde – o semifinală și o finală a serii. Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

#4. Atelier caritabil (Moş Crăciun din lut polimeric), ora 11:00

 

event3

Participanții atelierului vor face un Moș Crăciun din lut polimeric, care ar putea fi o jucărie de brad, o broșă sau un breloc. Această lucrare va fi luată de copii acasă. Mai multe detalii despre acest eveniment de caritate găsești aici. Locația: Centrul „Miriam”.

 

#5. Mame de îngeri, ora 12:00

event4

Va fi dat startul și puse bazele unei comunități, care are scopul nobil de a ajuta mamele ce și-au pierdut copiii, de a oferi suport psihologic necesar acestor femei care au avut o tragedie în viață. Pentru a fi parte a acestui eveniment, este necesar să știi că: prețul contribuției la eveniment este de 20 de lei, iar în caz că dorești să vii și cu suport gastronomic, vezi aici care sunt condițiile. Locația: Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”. Mult mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#6. „Gerar” – Festivalul Datinilor și Obiceiurilor de Iarnă, ora 12:00

 

event5

Scopul acestui eveniment este renaşterea, propagarea şi păstrarea obiceiurilor şi datinilor calendaristice ale sărbătorilor de iarnă în vederea educaţiei prin şi pentru valorile naţionale ale tinerei generaţii. Locația: Complexul Etno-Cultural Vatra. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici, iar accesând acest link vei afla întregul program în zilele de sărbătoare al Satului de Crăciun de la Vatra.

 

#7. UITe Mafia Club: LV (X-mas Edition), ora 16:00

 

event6

Mafia este un joc social, prin intermediul căruia îți dezvolți capacitățile analitice și controlul propriilor emoții. Vei juca după reguli profesioniste, dar organizatorii se vor orienta după persoanele care nu au mai jucat sau au o experiență limitată. Înregistrarea la joc este opțională. Locația: Pizza Mania. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#8. Concertul „O poveste de iarnă”, ora 20:00

 

event7

Ești invitat să asculți concertul acustic al Antoninei Svalbonene, care va interpreta nu doar piese iernatice, ci și de toamnă, și mai triste, și mai vesele. Locația: Coffeemolka. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#9. COSMIC FUTURE GROOVE with Marihuan Kasjakoo, ora 22:00

 

event9

O serată dansantă între seara de Crăciun și cea de Anul Nou cu muzică mai veche, mai nouă, dar toată foarte bună, aleasă de Marihuan Kasjakoo. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Mai multe detalii despre acest eveniment distractiv afli aici. Locația: Tipografia 5.

 

#10. Kube 2.0 – Hala Moldova Film – 27 Decembrie, ora 22:00

 

event10

Sâmbătă seara toți iubitorii de muzica underground sunt invitați la Hala Moldova Film. Oaspeții serii vor fi băieții din proiectul Kube 2.0. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente