(foto) Veaceslav Sturza: Fiecare trebuie să înflorească acolo unde s-a născut

slava
Foto: Veacecslav Sturza

Tânărul care şi-a realizat visul acasă şi poate să vi-l facă şi pe al vostru uşor de atins e Veaceslav Sturza. Acesta urmează să lanseze o agenţie de promovare a talentelor, pentru că visele devin realitate.

Mereu orientat spre schimbări, cu înclinaţii spre artă, Veaceslav Sturza le-a încercat pe toate: de la desen, actorie, muzică, jurnalism și modelling, până la antreprenoriat. Mereu a făcut ceea ce i-a provocat interes.

„La vârsta de 13 – 14 ani am început să desenez automobile, proiecte de case. La 16 ani, din motivul transferării cu traiul din Chişinău la Lozova, am început să cânt în corul satului, cor ce are peste 100 de ani de existenţă. Am cântat în corul Lozovei timp de trei ani, după care am plecat de acolo, cu gândul să-mi urmez visul şi am depus documentele la Conservator”, spune Veaceslav.

Însă studiile la Conservator nu au durat mult, căci, după numai un an, a decis să se dedice unui alt vis – unei agenţii de promovare a talentelor, care astăzi a căpătat un contur clar şi realizabil.

 

Visul realizat - Calliope Art Agency
Visul realizat – Calliope Art Agency

„Calliope Art Agency – o idee provenită din propria experinţă. Ea întruneşte toate domeniile încercate de mine la un moment dat. Toţi care se simt talentaţi în modelling, muzică, actorie, dans, pictură și fotografie sunt invitaţi să aplice şi, timp de un an, vor beneficia de promovare prin intermediul partenerilor din fashion, advertising, entertainment, media, fără a se percepe o taxă agenţiei”, relatează Veaceslav Sturza.

De ce Calliope?

„Calliope”, în epoca antică, a fost muza tuturor regilor, zeiţa artelor, reprezentând un punct forte de inspiraţie.

Trebuie să fii un pic nebun ca să rămâi fidel visului tău

Fiecare dintre noi are un vis sau un scop pe care tinde să-l realizeze. Cineva visează să devină un avocat de succes, altcineva un medic experimentat sau un artist renumit. Visele reprezintă un mijloc de trecere din lumea imaginară spre lumea reală, e ca un pod invizibil cu direcţia spre fericire şi succes. Trebuie să fii un pic nebun ca să rămâi fidel visului tău. Ăsta e şi răspunsul la întrebarea de ce unii oameni se bucură de succesele sale, iar alţii plâng într-una şi sunt nemulţumiti de calitatea vieţii lor. Tinerii ar trebui să insiste să-şi realizeze visele, acum, când au multe oportunităţi, fiecare ar trebui să conştientizeze că timpul trebuie preţuit, trebuie să ne bucuram de clipele minunate din viaţă, să visăm frumos, dar şi să acţionăm cât mai curând posibil.

Bloom there where you were born

Mai întâi de toate, fiecare tânăr trebuie să conştientizeze ce vrea să dobândească în viaţă, să îşi stabilească bine scopurile şi să treacă la un plan de acţuni. Pentru ca un vis să devină realitate este necesar de lucrat intensiv în fiecare zi, cu o doză mare de entuziasm şi o dorinţă imensă de a schimba ceva în viaţă. La capitolul realizării în Moldova, totuşi eu sunt de părere că fiecare trebuie să înflorească acolo, unde s-a născut. Bloom there where you were born.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente