Chișinău Youth Orchestra într-un eveniment excepțional „Balet meets symphony”

cover balet
Foto: Balet meets symphony

Chișinău Youth Orchestra încheie seria concertelor de iarnă cu un concert special dedicat muzicii de balet. Orchestra de instrumentiști va reda atmosfera sărbătorilor de iarnă prin suitele din baletele „Spărgătorul de Nuci” și „Lacul Lebedelor”, semnate de Piotr Ceaikovski.

Orchestra va fi dirijată de Gabriel Bebeșelea, unul din dirijorii români ai momentului. Spectacolul va avea loc pe 26 decembrie 2014 la Sala cu Orgă, începând cu ora 19:00. Prețul unul bilet este de 60 de lei și poate fi cumpărat online pe iTicket sau la casele Sălii cu Orgă.

Reamintim că, astăzi Chișinău Youth Orchestra va susține un concert Pop Simfonic – un eveniment exclusiv, realizat pentru prima dată în Chișinău, unde vor fi interpretate melodii pop renumite, semnate începând cu anii ’60 până în prezent, într-o manieră simfonică. Evenimentul este programat pentru ora 20:00 și va fi găzduit de Leogrand Convention Center.

Mâine, 23 decembrie, Chișinău Youth Orchestra, alături de 250 de coriști din toată țara, va oferi publicului colinde naționale și internaționale.

Partener general al concertelor de iarnă 2015: Fundația Edelweiss;
Sponsori: Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova, Gas Natural Fenosa, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” și rețeaua de magazine Green Hills.

Mai multe detalii despre activitatea și evenimentele organizate de Chișinău Youth Orchestra, găsiți pe pagina de Facebook și pe www.cyo.md. Persoana de contact: Radu Marian – 069471496.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente