Cele 10 celebrități care au comis vreodată omucideri

022416038_prevstill
Foto: Imagine simbol PC: pond5.com

Deși ne-am obișnuit să le vedem în lumina reflectoarelor, celebritățile au o mulțime de secrete ascunse de ochiul public. Care dintre vedete duc în spate povara unor crime stupide sau terifiante, vedeți în cele ce urmează:

# Rebecca Gayheart (Noxema Girl)

Cunoscută pentru rolurile sale din „Beverly Hills” și „90210”, aceasta a comis un omor, după ce, în 2001, a lovit mortal, cu automobilul, un băiat de 9 ani. În urma accidentului, care s-a produs pe o stradă din Los Angeles (SUA), Rebecca s-a ales cu 3 ani de pușcărie, o amendă de 2.800 $, dar și 750 de ore în folosul comunității.

 

Rebecca Gayheart PC: foulgal.com
Rebecca Gayheart PC: foulgal.com

 

# Dog the Bounty Hunter 

Devenit faimos după mai multe reality show-uri, Dog the Bounty Hunter (alias Duane Chapman) a fost învinuit de complicitate de omor, după ce, în 1976, prietenul său a împușcat mortal un traficant de droguri (Jerry Oliver), care urma să le vândă celor doi marijuana. Starul s-a ales cu 5 ani de detenție într-o închisoare din Texas (SUA).

 

PC: dailyleak.org
Dog the Bounty Hunter PC: dailyleak.org

 

# Matthew Broderick

Celebru pentru rolurile sale din „Glory”, „The Lion King”, dar și „Finding Amanda”, Matthew a avut marele ghinion de a produce moartea a doi oameni. Întorcându-se, în 1987, împreună cu iubita sa Jennifer Grey, dintr-o călătorie din nordul Irlandei, automobilul său a lovit violent un Volvo, în care se afla o femeie în vârstă de 28 ani, împreună cu mama sa. În urma accidentului, Broderick s-a ales cu 5 ani de pușcărie, iar relația sa cu Grey a ieșit din anonimat în fața presei.

 

Matthew Broderick PC: astrocafe.ro
Matthew Broderick PC: astrocafe.ro

 

# Michael Jace

Devenind renumit în urma ecranizării „The Shield”, Jace a fost acuzat de omucidere, după ce, în mai 2014, și-a asasinat soția – April Jace. Paradoxal, însă tot el a fost cel care a apelat poliția, recunoscându-și, ulterior, vina.

 

Michael Jace împreună cu soția sa PC: dailymail.co.uk
Michael Jace împreună cu soția sa PC: dailymail.co.uk

 

# Rick Springfield

Celebrul rocker australian, care s-a făcut cunoscut cu hitul său „Jessie`s Girl”, a recunoscut, în 2010, că în 1967, pe când avea 17 ani, ar fi ucis un soldat vietnamez. Deși fusese o situație inevitabilă, în circumstanțe de război, Springfield a declarat că acesta a fost cel mai chinuitor și cel mai întunecat secret al său.

 

Rick Springfield PC: allmusic.com
Rick Springfield PC: allmusic.com

 

# Brandy Norwood

Interpreta R&B, cunoscută ca „Brandy”, a produs, în 2006, un accident fatal, care s-a soldat cu moartea unei femei de 38 ani. În urma acestuia, Norwood nu a răspuns deloc în fața legii, pe motiv că ar fi prea puține dovezi de vinovăție.

 

Brandy Norwood PC: twitter.com
Brandy Norwood PC: twitter.com

 

# Amy Locane

Faimoasă pentru rolul său din „Cry Baby”, Amy a fost acuzată de omucidere, după ce, în 2010, a produs un accident teribil, în urma căruia au murit două persoane. Deși Locane circula neregulamentar, aflându-se în stare de ebrietate, ea nu s-a ales decât cu 3 ani de detenție.

 

Amy Locane PC: gossipcop.com
Amy Locane PC: gossipcop.com

 

# Phill Lewis

Devenit celebru după apariția în „Scrubs”, Lewis a comis o ucidere din culpă, când, în 1991, circula cu viteză pe o autostradă din Maryland, Washington D.C. (SUA) și a lovit mortal o tânără de 21 de ani, pe nume Isabel Duarte. Potrivit autorităților americane, acesta era în stare avansată de ebrietate, iar pedeapsa lui a constat în 5 ani de închisoare și 350 de ore de lucru în folosul comunității.

 

Phill Lewis PC: buddytv.com
Phill Lewis PC: buddytv.com

 

# Laura Bush

Despre Laura Bush, Prima Doamnă a SUA (2001 – 2009), s-a aflat că, în 1963, pe când avea 17 ani, s-a urcat la volan după o petrecere cu prietenii, ulterior tamponându-se violent cu un alt autoturism, accident ce s-a soldat cu moartea colegului său – Michael Douglas.

 

George & Laura Bush PC: zimbio.com
George & Laura Bush PC: zimbio.com

 

# Oj Simpson

Celebrul fotbalist american Oj Simpson (alias „The Juice”), a fost acuzat de omor de două ori la rând, după ce și-a asasinat fosta soție – Nicole Brown Simpson și, ulterior, chelnerul personal – Ronald Lyle Goldman. Fiind socotit nevinovat, în urma unui proces din 1994, peste 20 ani, acesta a început din nou să fie cercetat penal, o mare parte din populația americană pledând pentru răspunderea acestuia în fața legii.

 

Oj Simpson PC: ktla.com
Oj Simpson PC: ktla.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente