13 lucruri pe care toate fetele le fac la o întâlnire

large
Foto: PC: weheartit.com

Ești atentă la ceea ce spui și vrei să impresionezi la orice întâlnire, iar atunci când ți-ai dat seama că nu merge tocmai perfect, ajungi să cauți scuze banale de „la revedere”. Iată 13 lucruri pe care fiecare fată le-a făcut măcar o dată la o întâlnire.

#1. Cercetezi meniul la infinit

Dacă pentru un băiat e simplu să-și caute în meniu ceea ce vrea să mănânce, pentru fete e un proces mai complicat. Apar tot timpul întrebări de genul: „Nu e prea scump ceea ce am comandat? Nu va crede că mănânc prea mult? Și, totuși… dacă comand doar o salată, își va da seama că-mi este încă foame, atunci când voi comanda la desert trei felii de tort”.

#2. Vrei să arăți cât mai stilată

Dacă acasă porți doar blugi și tricouri largi, pentru prima întâlnire vei găsi cea mai stilată rochie. În fiecare fată este o dorință ascunsă de a arăta mai bine, decât de obicei, la prima întâlnire.

#3. Ești atentă la tot ce spui

Câteodată temele de discuție vin ușor, alteori însă, sunt limitate. Știi că nu trebuie să vorbești despre foștii iubiți sau despre serviciu și te stresezi mereu să nu devii plictisitoare.

#4. Cauți detalii

Te agăți de tot felul de lucruri mărunte, precum: „Și-a spălat părul? A vorbit frumos despre familia lui? A vorbit prea mult despre mama lui?”. Toate acestea pentru că îți dorești să-ți găsești, din prima încercare, partenerul cu care să fii compatibilă.

#5. Încerci să eviți liniștea

Liniștea e incomodă. Cauți mereu subiecte pentru a sparge tăcerea, care tinde să ducă la convingerea că întâlnirea a fost un eșec.

#6. Vrei să fii „dată pe spate”

Poți învinui filmele Disney pentru această convingere, dar fiecare fată își dorește să simtă acei fluturi în stomac, la o întâlnire. De asta și îți dorești cât mai multe momente romantice.

#7. Îți ții la curent prietenele

Să folosești telefonul prea mult, la o întâlnire, nu este chiar politicos. Dar nu poți să te abții să împărtășești cu prietenele cele mai frumoase momente. Poți merge la baie pentru a face asta, ca să nu fii atât de previzibilă.

#8. Îți treci mâna prin păr

Chiar dacă emoțiile sunt de vină sau convingerea că dacă îți vei trece mâna prin păr, vei arăta mai încrezătoare sau mai sexy, toate fetele obișnuiesc să exagereze cu acest lucru.

#9. Scuzele de „la revedere”

Ți-ai dat seama că merge foarte rău și nu știi cum să fii mai convingătoare că trebuie să pleci. „Prietena mea cea mai bună are nevoie de mine” sau „Bunica se simte foarte rău”, pot fi scuze obișnuite. Însă sunt și cazuri în care sinceritatea primează cu fraze de genul: „Am să plec acum”.

#10. Te holbezi

Nicio fată nu vrea să facă asta, ci doar să mențină un contact vizual. Lucrurile scapă de sub control, din cauza excesului de emoții.

#11. Zâmbești excesiv

Zâmbești mereu: când intri pe ușă, când ieși, când nu înțelegi ce spune sau în orice altă circumstanță te-ai afla. N-ai cum să dai greș cu asta.

#12. Vrei să pari mai deșteaptă

Fie că ieși cu un băiat pe care-l placi foarte mult sau cu unul care este doctor în științe, vrei să impresionezi. Doar că mereu te strădui prea mult, încât, inevitabil, faci o gafă.

#13. Întârzii

Ești indecisă și nu știi ce să faci prima dată, încât ai atât de multe de făcut până la întâlnire. După 30 de ținute schimbate și timpul irosit în trafic, ajungi în cele din urmă târziu, la fiecare întâlnire.

Sursa: TrivingCeleb.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente